Muğla'nın Datça ilçesinde yaşayan Harun Bayrak (48), badem ağacı ilaçlamak için gittiği bahçede devrilen traktörünün altında kalarak, hayatını kaybetti.

Datça ilçesinin Kızlan Mahallesi'nde yaşayan Harun Bayrak, 4 Eylül 2019 Çarşamba sabahı saat 08.00 sıralarında, başka bir çiftçiye ait badem ağaçlarını ilaçlamak için bahçeye gitti. 48 AAP 285 plakalı traktörle Hızırşah Mahallesi'ndeki bahçeye giden Harun Bayrak'ın geç saate kadar eve dönmemesi üzerine, Bayrak'ın arkadaşı akşam saat 22.30 sıralarında talihsiz adamın çalıştığı bahçeye gitti. Devrilen traktörün altında Bayrak'ın cansız bedenini bulan arkadaşı, ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptığı incelemelerden sonra Harun Bayrak'ın cesedini Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırdı.



Evli ve bir çocuk babası olan Harun Bayrak'ın talihsiz ölümü ailesini ve yakınlarını üzüntüye boğdu. Bayrak, çevresi tarafından 'ağaç doktoru' lakabıyla biliniyordu.

Jandarma Harun Bayrak'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

BELEDİYE BAŞKANI KURT, TEPKİ ÇEKEN KONUŞMAYA ‘ANIN HEYECANI’ DEDİ BELEDİYE BAŞKANI KURT, TEPKİ ÇEKEN KONUŞMAYA ‘ANIN HEYECANI’ DEDİ