TOKAT'TA ŞİDDETLİ DEPREM! ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ TOKAT'TA ŞİDDETLİ DEPREM! ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ


Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan tarihi Fethiye Balık Pazarı'nda, Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin'in merkezinde olduğu kavga sırasında aşırı alkollü olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, tepki çeken olaylar zinciri böyle başladı; "Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve içlerinde eşiyle oğlunun da bulunduğu grup, Fethiye Balık Pazarında bir restauranta giderek rezervasyonlu masaya oturdu. İşletme personeli masanın rezerve olduğunu belirtti ancak, aşırı alkollü olduğu gözlenen kulüp başkanı restaurant çalışanlarına hakaret ettiği belirtildi. 

Fethiye Balık Pazarı'ndaki restaurantta başlayan tartışma ve arbedede, Ali Çetin'in kulüp başkanı kimliğini kullanmaya çalışması ve etrafa sinkaflı küfürler savurması çevredeki vatandaşların da tepkisine neden oldu. Ali Çetin'in, "Ben Denizlispor Kulüp Başkanıyım, beni buradan kaldıramazsınız, istediğim yere otururum, siz benim kim olduğumu biliyor musunuz, siz kimsiniz.." gibi ifadeler kullandığı öğrenildi.



AŞIRI ALKOLLÜ OLDUĞU ÖĞRENİLEN ALİ ÇETİN SAKİNLEŞTİRİLEMEDİ

İşletmenin dışına taşan tartışmaları bölgede görev yapan trafik polisleri ayırmak istedi. Ali Çetin'in aşırı alkollü olduğunu farkeden trafik polisleri, Çetin ve beraberindekileri sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Tarafların kalabalık olmasından dolayı asayiş büro amirliğinden takviye isteyen polis memurlarına kulüp başkanı Ali Çetin'in tehditler eşliğinde hakaret ettiği belirtildi. Kulüp başkanı Çetin, takviye ekipler geldikten sonra alkolün etkisiyle asayiş büro amirliğine bağlı ekiplere ve tartıştığı işletmenin çalışanlarına tehdit yağdırdı.

POLİSE YUMRUK SALLADI VE POLİSİN BELİNDEKİ TABANCAYI ALMAYA ÇALIŞTI

Polis memurlarının bir türlü sakinleştiremediği Ali Çetin, alkolün etkisiyle bir polise sinkaflı küfürler ederek yumruk salladı. Polislerin kontrol altına almaya çalıştığı Çetin, bu sırada bir polisin belindeki beylik tabancasını almaya çalıştı.

POLİS BİBER GAZI KULLANMAK ZORUNDA KALDI

Polise saldıran ancak sakinleşmeyen Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin'in, çevredeki kalabalığı da rahatsız ederek küfürler ettiği öğrenildi. Agresif ve saldırgan tavırlar sergileyen Çetin'in, polise yumruk sallamasının ardından son çare olarak biber gazına başvuran emniyet güçleri kulüp başkanını güçlükle kontrol altına alabildi. 

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR ALKOLLÜ KULÜP BAŞKANININ SALDIRI ANLARINI KAYDA ALDI

Toplanan kalabalığa hakaret etmeye devam eden Ali Çetin'in, önüne gelen polise saldırdığı, beraberindeki kişilerden ve aşırı alkolden aldığı cesaretle polislerin yakasına yapışarak saldırmaya devam ettiği öğrenildi. Bu anlar birçok vatandaş tarafından cep telefonlarıyla kayıt altına alındı. Kulüp başkanı kelepçelenerek gözaltına alınırken sağlık kontrolleri için Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

HASTANEDE VATANDAŞLARIN DUYACAĞI ŞEKİLDE TEHDİTLER SAVURDU

Asayiş ekipleri tarafından Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin'in, hastanede darp raporu alındığı sırada yüksek sesle ve çevredeki vatandaşların da duyacağı şekilde küfürler ederek, "Tüm polisleri sürdüreceğim, Ben Denizlispor Kulüp Başkanıyım, Benim arkamda kimlerin olduğunu biliyor musunuz? Size Fethiye'yi dar edeceğim, 10 bin Denizlispor taraftarı benim yanımda" tehditlerini haykırdığı öğrenildi.

Hastanedekiler tarafından da aşırı alkollü olduğu anlaşılan Ali Çetin'in agresif ve saldırgan davranışlarına devam ettiği belirtildi.

GÖREVLİ MEMURA MUKAVEMET VE DİRENME

Hastanedeki işlemlerinin ardından Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin hakkında, "Görevli memura mukavemet ve direnme" suçlarından tutanak tutulduğu öğrenildi. Ali Çetin'in polis memurlarından şikayetçi olduğu öğrenilirken, hakkındaki suçlamaları reddeden kulüp başkanı, polis tarafından darp edildiğini belirtti.

Polis memurları da Ali Çetin'den şikayetçi oldu.

İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Polise saldıran, küfür ve tehditler savuran hatta bir polisten beylik tabancasını almaya çalışan Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin'in sadece ifadesinin alınarak gece saatlerinde serbest bırakıldığı öğrenildi.

ARKASINDA KİMLER VAR?

Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin'in, "Hepinizi sürdüreceğim, Benim arkamda kimlerin olduğunu biliyor musunuz?" tehdidi akıllarda "Arkasında kim var?" sorusunu bıraktı.

KULÜP BAŞKANI OLDUĞU İÇİN Mİ, "ARKASINDAKİ" KİŞİLERDEN DOLAYI MI SERBEST BIRAKILDI?

Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin'in, polis ekiplerine sinkaflı küfürler etmesi, yumruk sallaması ve fiziksel saldırıda bulunması gibi her biri akıllara durgunluk verecek davranışlarından sonra, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılması şaşkınlık yarattı.