Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, "Ben Temmuz sonunda atandım. Bize kısa sürede yönetim kurma görevi verildi. Biz merkez ilçeden başlamak istedik. Arka arkaya ilçe başkanlarını atadık. Onlar biraz heyecanlandılar. Ben de internet üzerinden CV göndererek partiye başvurdum. 1000 kişilik bir başvuru var. Oradaki listelerden yönetime alınanlar oldu. Menteşe İlçe Başkanı İlker Altınsoy yönetime aldığı insanlarla bir anda anlaşamadı. Yıllardır hocalık yapmasının da etkisi vardı diye düşünüyorum. Biraz onları yönetmekte zorlandı. Biz onun yönetimi ile sık sık bir arada olduk. Sorunlar başlayınca ilçe yönetiminde istifalar olmaya başladı. 8-10 kişi istifa etmek istedi. Onları biraz tuttuk. Baktık anlaşacak durumda değiller. Fotoğraflar, videolar gelmeye başladı. Müdahale etmedim. İstifa ederseniz yönetim düşer dedim. Onlar istifaları verdiler" dedi.

"GENEL BAŞKANIMIZA VE BANA HAKARETTE BULUNMUŞ"

METEOROLOJİDEN MUĞLA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI METEOROLOJİDEN MUĞLA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, "İlker Altınsoy genel başkanımıza yönelik hakarette bulunmuş. Bu doğru arkadaşlar. Benim hakkımda da olumsuz konuşmaları var. Bana küfür etme noktasına geldiğini söylediler. Profesyonel davranmak istedik. Arkadaşlar istifalarını verdiler ama partiden ayrılmadılar. Benim burada 2 yıl bir görevim var. Önemli olan bizden başka partinin ilerliyor olması. Bana olan kızgınlığınızla partiden ayrılmayın diyorum. 9 kişi istifa edince yönetim düşmedi. İlker Hoca devam edeceğini söyledi. Fakat mali sıkıntıların da olduğu ortaya çıktı. Ben de kendisini uyardım. Bitirmesi gerektiğini söyledim. Daha sonra istifa süreci oldu" diye ifade etti.

İSTİFA EDEN TEŞKİLAT BAŞKANI ALİ DURNA'NIN İSTİFASINA YÖNELİK AÇIKLAMA

Ali Durna ile ilgili ise, "Ali Bey'i teşkilat başkanlığına koyduğumda beni tebrik ettiler. Fakat öyle olmadı. Koltuğu dolduramadı. 'Ali Abi sen yoruluyorsun, sıkıntılar da var. Teşkilat başkanlığından alalım seni' dedim. 'Dinlendirelim' dedim. 'Benden istifamı al daha iyi' dedi. 'Ben de sen biraz daha devam et' dedim. Marmaris'te sorun yaşadık. İlker Hoca ile ilgili yaşanan sorunların ardından Ali Abi'ye 'sen burada duramazsın' dedim. Hatalarını kabul etmesini söyledim. İstifa etmeyeceğini söyledi. Oradan çıktıktan sonra istifasını yazmış. Açıklamaları beni çok üzdü" ifadelerini kullandı.



Kaynak: Altar Zeyhan