Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Valisi Orhan Tavlı Muğla’mızda ve yurdumuzun dört bir yanında büyük bir özveri, merhamet ve cesaretle çalışan, köklü geçmişi ve geleneğiyle Cumhuriyetimizin en önemli kurumlarından olan Emniyet teşkilatımızın kuruluşunun 177. yılını kutladı.

MUĞLA VALİSİ AKBIYIK, 23 NİSAN MESAJINDA NE DEDİ? MUĞLA VALİSİ AKBIYIK, 23 NİSAN MESAJINDA NE DEDİ?

Emniyet teşkilatının adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini yerine getirme gayretiyle suç ve suçluyla mücadeleden terörle mücadeleye, asayişten trafiğe, en önemli anayasal hak olan yaşam hakkının korunmasına kadar birçok alanda faaliyet gösterdiğini belirten Vali Orhan Tavlı “Vatan sevgisi ve görev bilinciyle mesai mevhumu gözetmeksizin canı pahasına fedakârca çalışan ve görevini layığıyla yerine getiren emniyet teşkilatımızla gurur duyuyoruz” dedi.

Muğla’nın huzurunu ve güvenliğini sağlamak için polislerimizin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla vatandaşımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir yaşam sürmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Vali Orhan Tavlı Muğla’mızın huzurlu bir şehir olması için görevlerini yerine getirmede gösterdiği azim ve kararlılığı nedeniyle başta Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu olmak üzere; maiyetinde görevli bütün amir ve yöneticilere, polis ve bekçilere teşekkür etti.

Konuşmasında şehit olan emniyet mensuplarını da rahmetle anan Vali Orhan Tavlı görevi başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı gazilerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Vazifeleri başında bulunan Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın 10 Nisan Polis gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bultenler