Muğla’nın tanınmış ve köklü firmalarından biri olan Ermaş Sanayi Tic. A.Ş., Muğlaspor’a sponsor oldu. Sponsorluk anlaşması Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün katıldığı tören ile kulüp binasında imzalandı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, “Muğla’mızın en iyi performans gösteren işletme sahibi Mustafa Ercan beye çok teşekkür ederim. Maddi ve manevi yanımızda olarak bizlere güç verdiler. Muğlasporlular olaraktan kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

İŞTE MUĞLA’DA OY KULLANCAK SEÇMEN SAYISI İŞTE MUĞLA’DA OY KULLANCAK SEÇMEN SAYISI

“BAŞKA MUĞLASPOR YOK”

Muğlaspor’a destek olunması gerektiğini söyleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “Muğla’mızın değerli iş adamlarından Mustafa Ercan bu gün Muğlaspor’umuzun sponsorluk anlaşması nedeniyle bir araya gelmiş durumdayız. Mustafa abimiz yaptığı işlerle beraber artık Muğlalı ve bu topraklarda belli bir iş yapıyor. Bunun karşılığında belli bir sermaye ediyor, para kazanıyor ve en önemlisi bu topraklarda kazandığı parayla beraber belki bine yakın kişiye istihdam sağlıyor, iş veriyor. Kendisi sosyal yönde aktif birisi. Muğla Mermerciler Derneği’nin de başkanlığını yürüttü. Sosyal olarak bu işler içinde bulunuyor. Kenarda çekilip de sadece ‘ben işime bakarım’ demiyor. Kars doğumlu ve Muğlalı hemşerimiz olarak da Muğla sevdalısı olarak hepimizin ortak değeri olan Muğlaspor içinde elini taşın altına koymuş. ‘Ben Muğlaspor için ne yapabilirim’ demiş gerçekten bu bizim için çok değerli ve çok önemli çünkü başka Muğlaspor yok. 54 yaşında bir Muğlasporumuz var buna da hep beraber sahip çıkmamız gerekiyor. Gerçekten günümüzdeki ekonomik sıkıntılarla beraber de son yılarda çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bu güne kadar bunu Muğla sevdalıları yaşattı. Bu günde ülkenin en büyük ekonomik sıkıntısı olduğu bir dönem de Ermaş Limited şirketi, ‘Muğlaspor için bende varım’ demiş ortaya çıkmış o yüzden bizimi için çok değerli çok kıymetli. Mustafa Bey iyi ki varsınız, sizlerle beraber el birliği içinde Muğlasporumuzu geçmiş de olduğu gibi inşallah hep beraber hak ettiği noktaya getireceğiz. Menteşe Belediye Başkanı olarak yaptığınız bu birliktelik için Muğla halkı adına Menteşe halkı adına sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Ermaş Mermer Sanayi Tic. A.Ş. Sahiplerinden Mustafa Ercan, “Öncelikle başkanlarımızın da söylediği gibi bu işler gönül işi. Belediyecilik ne kadar gönül işi ise kulüp yöneticiliği gönüllülük esasına göre olan işler. Bu işler maaşla parayla pulla zorla yaptırılamaz. Bu kulüp binasına ikinci girişim oluyor. İlk geldiğimde inşaat esnasındaydı, mermerlerini yapıyorduk. Şimdide böyle bir şey nasip oldu. Tabi ki bu işler sevinçlerle olduğu gibi üzüntülerle de mutluluklar da paylaşılınca anlam kazanır. Muğla’dan ekmeğini kazanan sanayici ve iş adamları olarak Muğla’ya kazandıklarımızı paylaşma kültürüyle büyüdük, öyle yetiştik. İşletmelerimiz Ermaş bünyesinde Seydikemer’de başlayıp Ula’da, Menteşe’de, Yatağan’da var. Birçoğu kırsal ocaklar, fabrikalar. Her bulunduğu bölgenin insanına yöreye el uzatıyoruz. Benden küçük olsun büyük olsun bürokratlara söylüyorum.  İmkanı olanları sizlerin teşvik emesi lazım. Spor etkinlikleri olur, okul olur, dernekler olur.  Teşvik etmeleri sonucunda bu bölge daha çok zenginleşir, daha çok kalkınır. Buna yürekten inanıyorum ve yine Bahattin Başkanımızın dediği gibi biz işimize bakıp köşemize çekilemiyoruz. Muğlaspor 54 yaşında çok tesadüf ki benimle aynı yaştayım. İnşallah Muğlasporumuzu daha güzel yerlerde de her zaman görürüz. Biz Ermaş madencilik ailesi olarak uzun yıllardır bize düşen görevi yerine getiriyoruz. Muğlaspora hayırlı uğurlu olsun diyoruz” dedi.

Kaynak: DHA