Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ partisinin Muğla İl Başkanlığını ziyaret etti. Muğla'da işlenen iki cinayeti de değerlendiren Özdağ, "Bürokratlara sesleniyorum. Siyasilerin hukuk dışı talimatlarını dinlemeyin. Seneye seçimler gelecek ve bunların hesabını sizden soracak bir parti başa gelecek. Çocuklarınıza torunlarınıza kötü işler bırakmayın" dedi.

MUĞLA’DA BUDAMA EĞİTİMİNİN SERTİFİKALARI VERİLDİ MUĞLA’DA BUDAMA EĞİTİMİNİN SERTİFİKALARI VERİLDİ

"EMNİYET KÖTEKLİ'DE DAHA HASSAS OLMALI"
Ziyarette Muğla'da bayram sabahı öldürülen Zeynep Şenpınar ile Pınar Gültekin cinayetine yönelik açıklama yapan Özdağ, "Emniyet Kötekli'de daha hassas olmalı. Muğla turizmin merkezi. Devlet madde bağımlılığı açısından da daha hassas olmalı. Kötekli'de iç içe bir yaşam var. Önceden bazı örgütler öğrencileri bazı yöntemlerle örgüte davet ediyorlardı. Ben görev yaparken de bunlar yaşanıyordu. Kötekli ile ilgili özel çalışmalar yapılması gerekiyor. Yurtların yeterli hale getirilmesi gerekiyor. Devlet iyi okullar yapmadığı için bu eğitimdeki eksikliği gören FETÖ, yurtlar açarak kirli emellerine ulaşmak istedi. Kira fiyatları da buna neden oldu. Türkiye'yi yönetenlerin büyük ihmalleri var. Tüm yurt ihalelerinin gözden geçirilmesi gerekiyor. Muğla'da iki cinayet var. Zaman kaybetmeden yurtlar tamamlanmalı. Üniversite de, aileler de duyarlı olacaklar. Anne babalar da çocuklarını buraya gelip ziyaret etmeliler" dedi.

"HER GEÇEN GÜN KAN KAYBEDİYORLAR"
Gelecek Partisi Muğla İl Başkanlığı binasında konuşma yapan Özdağ, "Muğla il binamızı tuttuk. Muğla ile ilgili tüm konularda problemleri dile getireceğiz. Muğla'da yapıcı ve inşa edici bir muhalefet yapacağız. Terörle arasına mesafe koyan her parti Türkiye'nin partisidir. Gelecek Partisi 7,5 ay önce kuruldu. 67 ilde örgütlendik. Bayram öncesi 70 il başkanımız olacak. Ülke genelinde 310 ilçede örgütlendik. Bu örgütlenmelerde hepsinin binası, tabelaları var. Kağıt üzerinde değil. Hedefimiz Eylül ayının ilk haftasında ilk kurultayımızı yapmak olacak. Türkiye'nin yeni bir partiye ihtiyacı var. Cumhur ittifakına oy verenlerin memnuniyetsizliklerini görüyoruz. Toplumsal talepleri karşılayamıyorlar. Her geçen gün kan kaybediyorlar" diyerek Türkiye'nin ekonomik durumu hakkında eleştirilerde bulundu.

"MİLLET SANDIKTA KORKMUYOR, BUNU 31 MART'TA GÖRDÜK"
Özdağ, "Her partili partisinden şikayetçi. Sürekli başarısızlık umutları tüketiyor. Anketler ise doğruyu göstermiyor. Çünkü vatandaşlar Gelecek Partisi konusunda düşüncelerini söyleyemiyorlar. Devlet sopasını gören vatandaşlar iş, aş derdindeler. Ama millet sandıkta korkmuyor. Bunu 31 Mart'ta gördük. İktidar yapmış olduğu kanuni düzenlemelerle yasakları arttırıyor. Yolsuzluk ve yoksulluk arttı" diyerek Çoklu Baro sistemini eleştirdi ve iktidarın Türkiye'yi kamplaştırdığını söyledi.

"SIRA SOSYAL MEDYAYA GELDİ"
Selçuk Özdağ, "Son olarak sosyal medyanın alanı daraltılmak isteniyor. Bunlar diplomasi ve uzlaşı ile yapılır. Türkiye'de milyonlarca kişi sosyal medya kullanıyor. Tüm sosyal medya fenomenleri oradalar. Tutku haline dönüşen bir yapıyı daraltmak istiyorlar. Tüm alanları ellerine geçirdiler. Şimdi sırada sosyal medya var. Çok sesliliği ortadan kaldırmak istiyorlar. Türkiye kişi devleti olamaz. Türkiye millet devleti olmalı. Devlet kurumlarında her düşünceden insanın olduğu bir Türkiye özlemi içindeyiz. Türkiye derhal erken seçime gitmelidir. Türkiye artık yönetilemiyor. Altın ve dolar fiyatları felaket. Ülkemiz biraz daha esir hale dönüştürülüyor. Bağımsızlığımız borçlar nedeniyle tehlikededir. Erken seçim olursa Türkiye kötü yönetim zaafiyetinden kurtulacak" diye ifade etti.

"BÜROKRATLAR SİYASİLERİN HUKUK DIŞI TALİMATLARINI DİNLEMEYİN"
Özdağ konuşmasının son bölümünde, "Örgütlenmemizi tamamlayarak, tüm engellerin üstesinden geleceğiz. Tüm görüşmelerimizi yaptık. A,B ve C planımız var. Seçime gireceğiz ve kazanacağız. İktidara geldiğimizde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini kaldıracağız. Tercihli sistem gelsin istiyoruz. Türkiye her zaman sandıkla, hukukla yönetilecek. Bürokratlara sesleniyorum. Siyasilerin hukuk dışı talimatlarını dinlemeyin. Seneye seçimler gelecek ve bunların hesabı sizden sorulacak. Çocuklarınıza torunlarınıza kötü işler bırakmayın" diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Davutoğlu ile açık oturuma davet etti.

Altar Zeyhan