Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, sosyal medya üzerinden yapılan “sağlık personeline ve hastaya dağıtılacak maske yok” paylaşımlarına itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Gencer, İl Sağlık Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine günlük 3 Bin, 3 Bin 500 adet maske tüketimi doğrultusunda haftalık malzeme çıkışı yapılmaktadır. Sadece Perşembe ve Cuma günlerinde (16.04.2020-17.04.2020) hastane içindeki birimlere toplam 7 Bin 150 adet maske çıkışı yapılmış olup, halihazırda hastane deposunda 5 Bin 400 adet maske mevcuttur. Ayrıca birimlere dağıtılan maske haricinde, süpervizöre acil bir durumda kullanılmak üzere 1230 adet maske verilmiş, kullanıma hazır halde bulundurulmaktadır" dedi.

İskender Gencer, "Sosyal medya üzerinden yapılan “sağlık personeline ve hastaya dağıtılacak maske yok” açıklamalarına itibar edilmemesi ile devletimizin her daim vatandaşının yanında her ihtiyacını karşılayacak güç ve bekada olduğu hususunun bilinmesini kamuoyuna saygı ile arz ederim" diye ifade etti.


Kaynak: Altar Zeyhan

MEZARLARI TANINMAYACAK HALE GETİRDİLER MEZARLARI TANINMAYACAK HALE GETİRDİLER