MUĞLA YOLUNDA LASTİK PATLADI, ARAÇ ŞARAMPOLE UÇTU: 1 ÖLÜ, 2 YARALI MUĞLA YOLUNDA LASTİK PATLADI, ARAÇ ŞARAMPOLE UÇTU: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bu akşamdan itibaren yarın akşam saatlerine kadar, Türkiye genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. 

Bazı Şehirlerde Fırtına Bekleniyor

Rüzgarın, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Malatya, Elazığ, Adıyaman çevreleri ve Muğla'nın iç kesimlerinde kuvvetli ve tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don görüleceği tahmin ediliyor. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, yüksek kesimlerde kar savrulması sebebiyle görüş mesafesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.



Dün Yapılan Ölçümlerde En sıcak İl Muğla!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de, dün gece ölçülen en düşük sıcaklık -20,8 ile Ardahan Göle'de, en yüksek sıcaklık ise 19,8 ile Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde saptandı. 

Bu akşam etkisini yitirmesi beklenen kuvvetli rüzgara rağmen, Muğla'nın özellikle sahil kesimleri yazdan kalma bir havaya hakim. Vatandaşlar sıcak hava ve güneşin tadını çıkarmak için sahillere ve açık alanlara akın ediyor.