Ziyarette, Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, Menteşe Şube Başkanı Kenan Gürbüz, Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna, Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş, Bodrum Şube Başkanı Ömer Başbuğ, Dalaman Temsilciliği Koordinatörü Fatma Çalkın, Bodrum Şubesi Kadın Kolları Başkanı Nergiz Ocak, Dalaman Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Döndü Candan ile Kızılay Gönüllüleri bulundu.

KAZANDAN SONRA KAÇAN BAŞKANIN VERDİĞİ İFADE ORTAYA ÇIKTI KAZANDAN SONRA KAÇAN BAŞKANIN VERDİĞİ İFADE ORTAYA ÇIKTI

Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, Kızılay'ın yardıma muhtaç tüm insanlara, ellerinden geldiğince ve imkanlar çerçevesinde yardıma koştuğunu, özellikle pandemi döneminde yoğun çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Türk Kızılay'ının özellikle afet dönemleri başta olmak üzere pandemi döneminde de insanlık adına önemli görevler üstlendiğini ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını ifade eden Vali Orhan Tavlı, “Kızılay yıllardır kan bağışı gibi çeşitli kampanyalar düzenleyerek, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmaktadır. Pandemi döneminde de Muğla’da Kızılay personeli ve gönülleri ile birçok aileye yardım yapılmıştır. Bu kutsal görevleri yerine getirdikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.