Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Köyceğiz Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi katkılarıyla geleneksel hale getirilip her yıl düzenlenmekte olan 8.Köyceğiz Motosiklet Festivali 20-23 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak.
Bu yıl 8. kez gerçekleştirilecek olan Motosiklet festivali, 2018 yılında Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 64 kulüp ve toplam 2157 motorcunun katılımı ile gerçekleşmişti.

Festivalin amacı, Köyceğiz İlçesinin tanıtımı, ekonomik kazanım, motosiklet sporunu tanıtmak uluslararası düzeye taşımak. 8.Köyceğiz Motosiklet Festivali’ne katılacak motorcular, dünyanın çok az yerinde yetişen sığla ağaçları arasında bulunan mesire alanına yine çadırlarını kurabilecekler. İsteyen bungalovlarda, isteyen de göl manzaralı apart otel, motel ve pansiyonlarda kalabilecek.

Festival kapsamında Ekincik plajı, Sultaniye Kaplıcaları, Yuvarlakçay turları ile Köyceğiz Gölü ve Dalyan Kanalı’nda tekne gezileri düzenlenecek. Ayrıca her akşam konser, yarışmalar ve çeşitli etkinlikler yapılacak. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “Motosiklet Festivalimize katılacak olan tüm Motor severleri İlçemiz Köyceğiz’de konuk etmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Motosiklet festivalinin Köyceğiz’e ekonomik anlamda da katkısı olacağı düşünülerek her yıl artan bir katılım ile devam ettirmeye çalışıyoruz. Amacımız Paylaşma, kaynaşma ve eğlenceyi bir arada tutmaya çalıştığımız Motosiklet Festivalimize tüm Motor severleri, eşsiz doğal güzellikler sunan İlçemiz Köyceğiz’e bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

ESKİSİ YIKILMIŞTI, YENİSİNDE SONA GELİNDİ ESKİSİ YIKILMIŞTI, YENİSİNDE SONA GELİNDİ