Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Döğüşbelen mevkinde hareket halinde olan araç henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü alev aldı.

Fethiye-Muğla otoyolu üzerinde meydana gelen olayda, Köyceğiz - Kızılyaka arasında bulunan Döğüşbelen mevkinde seyir halindeki araç birden bire alev alarak yandı. Edinilen bilgilere göre, arabada bulunan şöför ve yanındakiler aracın yandığını farkedince aracı sağa çekip yoldan geçen diğer araçlardan yardım istedi. Yoldan geçen diğer araç sürücüleri yardıma koşarken, araçlarda bulunan yangın söndürme tüplerinin müdahalesi yetersiz kaldı. 



Alevlerin otomobili sarmasını engelleyemeyen vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin gelmesini bekledi. Köyceğiz İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ve Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri kullanılamaz hale gelen otomobili söndürerek soğutma çalışmasında bulundu. Orman ve itfaiye ekipleri otomobilin çevresinde ve yol kenarında bulunan otluk alanda da olası bir yangını önlemek için müdahalede bulundu.



Bu bir sıcak bir gelişmedir, kısa süre içerisinde sayfa tekrardan güncellenecektir. Güncellemeler için tekrardan sayfayı ziyaret edin.

MUĞLA YİNE DEPREMLE SARSILDI; PANİK OLUŞTU MUĞLA YİNE DEPREMLE SARSILDI; PANİK OLUŞTU