Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, kahreden intihar. Henüz 29 yaşında olan evli ve 1 çocuk babası Muammer Karaduman, av tüfeğiyle intihar ederek yaşamına son verdi.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, edinilen bilgiye göre Köyceğiz Yüksekkum Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'de memur olarak görev yapan Muammer Karaduman (29), bu sabah işe gittikten bir süre sonra, sıkıldığını belirtip izin alarak Köyceğiz İnişdibi mevkiine gidiyor. İnişdibi mevkiinde otururken saat 10:00 sıralarında av tüfeğini boynuna dayayarak ateş eden Muammer Karaduman, olay yerinde yaşamını yitirdi. 
Dilek Karaduman'la 4 yıldır evli olan genç adamın, Ateş Mehmet adında henüz 10 aylık bir oğlu vardı. Sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında mutlu ve ailesiyle huzurlu olduğunu belirten Muammer Karaduman'ın neden intihar ettiğine dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

Muammer Karaduman'ın cansız bedeni, Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde Muğla Adli Tıp Kurumu ekiplerince incelenirken, Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAZADA ÖLMÜŞTÜ, ORGANLARI UMUT OLDU KAZADA ÖLMÜŞTÜ, ORGANLARI UMUT OLDU