FENERBAHÇE’NİN SÜPER KUPA PLANI NETLEŞTİ FENERBAHÇE’NİN SÜPER KUPA PLANI NETLEŞTİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 1998 yılında düzenlenmeye başlayan ve bu yıl 22.'si gerçekleşecek olan Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbolu Şampiyonası 24-28 Haziran 2019 tarihleri arasında Köyceğiz Belediyesi Delta Plajı'nda yapılacak.
Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan yaptığı açıklamada, "1998 yılında başlayan ve Köyceğiz’de 21 yıldır devam ederek bir klasik haline gelen Üniversiteler Plaj Hentbolu Şampiyonası’nı, bu yıl da gerçekleştirmekten ve devam ettirecek olmaktan, bir eğitimci olarak onur duyarım.“ dedi. Açıklamasına devam eden Ceylan, "22 yıldır ulusal ve uluslararası katılımla, devam etmesinde katkıda bulanan ve emeği geçen, şampiyonaya adını verdikleri merhum hocamız Sayın Yaşar Sevim’i rahmetle anıyorum. Daha önceki dönem belediye başkanlarımıza, tüm hentbolcülerimize, üniversitelerimize ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, "Akdeniz ve Ege Bölgesinin birleştiği yerde Köyceğiz Gölünün kucakladığı yeşil ile mavinin buluştuğu Köyceğiz’imizde, sizlerin de katılımıyla canlanan bir şampiyona olarak, artık Köyceğiz’in bir parçası haline gelmiştir. Her yıl olduğu gibi bu yılda İlçemiz Köyceğiz’de konuk etmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Paylaşma, kaynaşma ve eğlenceyi spor çatısı altında birleştiren şampiyonamıza tüm hentbol severleri, eşsiz doğal güzellikler sunan İlçemiz Köyceğiz’e bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Şampiyonaya katkıda bulunan diğer tüm destekçilere ve sponsorlara teşekkür eden Ceylan, sporculara başarılar diledi.