KADIN NE İSTER? OYUNU BODRUM'DA KADIN NE İSTER? OYUNU BODRUM'DA

Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde, Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Yıl Sonu Sergisi ve Öğrenme Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. 

Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Kurslarında yıl boyunca hazırlanan eserler 12 Haziran tarihinde Atatürk Kordonunda düzenlenen bir programla sergilendi. Sabah saatlerinde yapılan sergi açılışına, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Yeşilay Muğla İl Başkanı Şadi Pirci, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı Yıl Sonu Sergisi ve Öğrenme Şenliği'nde, Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Kurslarına katılan kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları; çini-seramik ürünleri, el sanatları ürünleri, takı-tasarım ürünleri ve resim çalışmaları sergilendi. Ayrıca, çeşitli halk oyunları ve spor gösterileri de düzenlendi. Sergi alanına kurulan stantlardaki ürünlere vatandaşların ilgisi büyüktü. 

Serginin açılışını yapan Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, eşiyle birlikte stantları tek tek gezerek yapılan çalışmalardan dolayı kursiyer ve öğrencileri tebrik etti.