Muğla'nın Marmaris ilçesinde, kelebek çocuklar projesi kapsamında düzenlenen defileye, Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı.
Nadir olarak görülen "kelebek hastalığı" ile dünyaya gelmiş çocuklara yardım amacıyla başlatılan "Kelebek Çocuklar" projesi kapsamında, geçtiğimiz haftasonu Marmaris'te bir otelde defile yapıldı. Modacı Yıldırım Mayruk ve Can Çapar'ın 2019 yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı defileye, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'da katıldı. Kelebek Çocuklar Derneği yararına düzenlenen defile için memnuniyetini belirten ve Marmaris'te bir ilke imza atıldığını söyleyen Dernek Başkanı Fulden Uras, "Can Çapar ve Yıldırım Mayruk'a çok teşekkür ediyorum. Defile çocuklarımızın yaralarına merhem olacak." dedi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da ilçe için çok değerli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Defile sonunda Belediye Başkanı Mehmet Oktay, modacılara teşekkür plaketi sundu.

DEFİLEDEN SONRA PANEL'E KATILDI

İNŞAAT ÇALIŞANLARI FACİAYI BÖYLE PROTESTO ETTİ İNŞAAT ÇALIŞANLARI FACİAYI BÖYLE PROTESTO ETTİ

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, dernek yararına düzenlenen defilenin ardından, Atatürkçü Düşünce Derneği Marmaris Şubesi tarafından düzenlenen 'Milli Mücadele'nin 100. Yılında Emperyal Oyunlar' adlı panele katıldı. Marmaris Belediyesi'nin de destekçileri arasında yer aldığı panelde Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, 25. ve 26. Dönem Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt ve Atatürkçü Düşünce Derneği MYK Üyesi, akademisyen ve ekonomist Prof. Dr. Yalçın Karatepe konuşmacı olarak yer aldı.