GÜNNÜCEK SIĞLA ORMANI’NDA SEVİNDİREN KARAR GÜNNÜCEK SIĞLA ORMANI’NDA SEVİNDİREN KARAR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) Marmaris temsilciliği, “7 Temmuz Dünya Değişim Günü” kapsamında etkinlik düzenledi. 

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) Marmaris temsilciliği, Marmaris Belediyesi ve Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası desteği ile dün akşam, Atatürk Caddesi Saman İskelesi’nde “7 Temmuz Dünya Değişim Günü” kapsamında etkinlik düzenledi. ‘’Çevre Bilincinde Değişim” temasıyla düzenlenen etkinlikte katılımcılar çevreyi koruma konusunda bilinçlendirildiler. Toplanan kalabalık “Değişimin anahtarı nefestir” isimli değişim nefesi uygulaması yaptı. Doğaya çöplerin bırakılmaması, Bez torbanın yaygınlaştırılması için asılan dövizlerde bilgilendirmede bulunuldu.

Etkinlik hakkında bilgi veren ULUDEF Sözcüsü Nagihan Balpazarı; ‘’Gezegenimiz artık tehlike sinyalleri veriyor. Gezegenimize sahip çıkmak adına farkındalık yaratmak ve çevre bilinci aşılamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Artık insanlar değişimi başlatmalı ve doğasına sahip çıkmalıdır. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde ve Türkiye'de birçok şehirde çevre bilinci etkinliği yapılmıştır’’ dedi. Etkinlik sonunda Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası kurslarında kadın kursiyerlerin diktiği bez torbalar dağıtıldı.