18 Mayısta Partisi’nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı’na veren ve kısa süre içerisinde teşkilatlanma çalışmalarını başlatarak, birçok ilde örgütlenmesini tamamlayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il binasının açılışı için Muğla’ya geldi. İnce, Menteşe'de esnaf ziyaretinin ardından il başkanlığı binasının önünde açıklamalarda bulundu. İnce, "Muğla'yı mafyadan kurtaracağız. Muğla'yı otellerine çökenlerden kurtaracağız. Bir sürü vergi veriyoruz. Tünel yapılsın diye para veriyoruz. Göcek Tüneli neden paralı? Okluk Koyu Muğla sınırları içinde. Turgut Özal'a ne haksızlık yapmışız. Orası Özal'a, Demirel'e, Ahmet Necdet Sezer'e yeten buna yetmedi. Saray yaptı oraya" dedi ve ardından Kanal İstanbul projesini eleştirdi.

Söke söke tartışmalarına yönelik ise Muharrem İnce, "Parasını ödemiyorum demekte, söke söke alırlar sözü de yanlış. Bunlar sokak siyaseti. Devlet insanlığı değil. Memleket Partisi olarak iktidara gelince o ihaleleri tek tek inceleyeceğiz. Yolsuzluk, hırsızlık varsa canlarına okuyacağız" diye ifade etti.

"MARMARİS YANGININA UÇAKLAR GELMEDİ"

Muharrem İnce, "Deprem kapıda. 300 bin konutun İstanbul'da yenilenmesi lazım. Bunlar Kanal İstanbul için uğraşıyorlar. Oradan arazi kapatanlara söz verdiler belli. Marmaris'te yeni yangın çıktı. Bir orman işçimiz hayatını kaybetti. Ankara'da 13 tane uçağı sarayları var. Yangına helikopterler gitti, fakat uçak gitmedi. Yani akıllı bir siyaset yok ortada. Türkiye'ye akıllı siyaseti getireceğiz" diye konuştu.



Kaynak: Altar Zeyhan

MUĞLA’DA EVDE REÇETE HİZMETİ BAŞLATILDI MUĞLA’DA EVDE REÇETE HİZMETİ BAŞLATILDI