Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörlüğü ile Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında, Rektörlük Binası Senato Salonu’nda iş birliği protokolü imzalandı. Protokolde Rektör Çiçek, kent ile entegrasyona çok önem verdiklerini belirtirken, Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik ise, "Muğla'da risk haritası oluşturarak, avantaj ve dezavantajlarımızı akademik desteklerle ortaya çıkaracağız" dedi.

Üniversitenin ilgili önlisans, lisans, lisansüstü programlarının sosyal hizmet alan ve uygulamalarına dair bilimsel araştırmalar yapılmasını ve bu araştırmalardan elde edilen sonuçlar ışığında alana dair güncel çalışmaların desteklenmesini; Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelinin, hizmet verdiği gruplarına yönelik icra edilen işin kalitesinin arttırılması için, akademik çalışmalar ve eğitimlerle desteklenmesini amaçlayan iş birliği protokolü için imza töreni düzenlendi.

METEOROLOJİDEN MUĞLA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI METEOROLOJİDEN MUĞLA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI

İmza töreninde konuşma yapan Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, "Muğla'da risk haritası oluşturarak, avantaj ve dezavantajlarımızı akademik desteklerle ortaya çıkaracağız. Proje planlarımız konusunda da örneğin Tazelenme Üniversitesi gibi alanlarda ortak çalışmalarımız olacak. Muğla'da sosyal hizmetin temel mantığı koruyucu ve önleyici hizmetlerimizi üniversitemiz ile birlikte geliştireceğiz" dedi.

REKTÖR ÇİÇEK: "KENT İLE ENTEGRASYONA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ"

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ise, "Üniversite olarak topluma hizmeti ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Bugün bir başka kurumumuzla üniversitemizin imkanlarını sunmak üzere bu protokolü imzalamak için bir araya geldik. Kent ile entegrasyona çok önem veriyoruz" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Altar Zeyhan