DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız yaptığı yazılı açıklamada; “Muğla’nın Ula ilçesinde bulunan Namnam Çayı üzerinde tersip bendi yapım çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Namnam Çayı’nın yan kolu olan Turgut Deresi üzerindeki tersip bendinin gövde ve düşü havuzu imalatları ile Namnam Çayı üzerindeki bir adet tersip bendinin gövde ve düşü havuzu imalatları tamamlanmış olup ikinci tersip bendinin gövde ve düşü havuzu imalatları devam etmektedir. İş kapsamında yüzde 55 fiziki gerçekleşme sağlanmıştır” dedi.

Genel Müdür Yıldız, projenin taşkınlarla mücadele kapsamında büyük önem taşıdığıbnı belirterek, “Tersip bendi çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Balcılar, Oyru, Kıyra ve Karabörtlen Mahalleri ile 6 bin 170 dekar tarım arazisi taşkınlardan korunarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği temin edilmiş olacaktır” diye konuştu.

DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, “Son olarak bu projelerin yapılmasında en büyük destekçimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye şükranlarımı sunuyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

KİRALIK VİLLA FİYATLARI GÜNLÜK 1 MİLYON LİRAYI BULDU KİRALIK VİLLA FİYATLARI GÜNLÜK 1 MİLYON LİRAYI BULDU

Kaynak: Cavit Akgün