Güven Akarken ve Ali Türköz'ün aday olduğu seçimi mevcut başkan Güven Akarken kazandı.

"TEBRİK ÇİÇEKLERİNİ SATIP MAAŞLARI ÖDEMİŞTİK, ŞİMDİ 2 BİNAMIZ BANKADA PARAMIZ VAR"

Seçim öncesi konuşma yapan Güven Akarken, ""Pandemi döneminde büyük sıkıntılar yaşadık. Bu esnafın hali ne olacak diye sabahlara kadar uyuyamadım. Sizlerin bu pandemi dönemini en az zararla atlatmanızı sağlamaya çalıştık. Biz göreve geldiğimiz zaman odanın bilgisayarı, fotokopi makinesi yoktu. Tebrik çiçeklerini satarak personel maaşlarını ödedik. İkinci yılda binamızı aldık. Ardından ikinci binamızı aldık. Şimdi satsak 2 milyon lira eder. Bankada paramız var" dedi.

Akarken ayrıca, "Ben fırıncıyım. Benim çocuklarım un çuvalının üzerinde büyüdü. Esnaf çocukları için anaokulu kurmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

TÜRKÖZ: "ARKAMDA KİMSE YOK, ESNAF VAR"

Ardından konuşan başkan adayı Ali Türköz, "Arkamızda bazı kurumların olduğu söyleniyor. Arkamızda kimse yok. Arkamızda bakkal Mehmet Amca, kasap Hüseyin var. Biz esnafın adayıyız. Bizim dışımızda bazı gelişmeler oluyor. Benim arkamda üst birlik var diyorlar. Üst birlik falan yok benim arkamda. Bize kılavuz lazım diye üst birliğe gittim. Bazı zamları benim geri çektirdiğim söyleniyor. Bunlar yanlış ifadeler. Senin üst birlikle aran zayıfsa, sorunun varsa bunun bedelini neden benim esnafım ödüyor. Biz Güven Başkanla 12 senedir beraberiz. Ben söylerim o söyler bu konuşmalar bitmez" diye ifade etti.

BAŞKA İLDEN MUĞLA'YA ARABA ALMAYA GELDİ! KABUSU YAŞADI BAŞKA İLDEN MUĞLA'YA ARABA ALMAYA GELDİ! KABUSU YAŞADI

Akarken ise, "Bunlara cevap vermeyeceğim. Bizim yaptıklarımız bellidir. Yapacaklarımızın da göstergesidir" dedi.

Güven Akarken ve Ali Türköz'ün aday olduğu seçimi mevcut başkan Güven Akarken kazandı.

Kaynak: İHA