İftar yemeğine İl müftüsü Yaşar Çapçı, İl Müftü Yardımcıları Sema Özbakış, Erkan Saral,Şube Müdürleri, Vaizler, Personel ve aileleri katıldı.

Personele hitaben bir selamlama konuşması yapan Muğla il müftüsü Yaşar Çapçı,Muğla İl Müftülüğü personeli biraraya gelmekten mutlu olduğunu aktararak ,davete icabet edip İftar yemeğine katılan personele teşekkür etti.

Canlı Tasavvuf Musikisi eşliğinde gerçekleşen program sonrasında, başta Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı olmak üzere personeli ile birlikte Muğla Kızılay Kan Merkezi’nde kan bağışında bulundu.

Kan vermenin hem dinen hem sağlık açısından öneminden bahseden Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı,Ramazan’da kan verme konusunda ciddi bir düşüş yaşandığını dile getirerek bu konuda farkındalık olması açısından kan vermeye geldiklerini ifade etti. Kan vermek vatandaş olarak da Müslüman olarak da bir görevdir diyen Çapçı, herkesi kan vermeye davet etti.

Daha sonra Kızılay görevlileri tarafından sağlık durumu kan vermeye elverişli olan personelden kan alımını gerçekleştirdi.

Kan verme işlemi sonrasında Muğla Kızılay Kan Merkezi görevlilerince kek ve meyve suyu ikram edildi.

Kaynak: Bultenler

TELLERDEKİ PATLAMALAR KORKUTTU TELLERDEKİ PATLAMALAR KORKUTTU