Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gencer ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı İsmail Rüştü Baş hakkında İzmir Bölge İdare Mahkemesi tarafından soruşturma açılması yönünde karar verildi.

Soruşturmanın, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılmasının ardından, Menteşe Devlet Hastanesi’nde kalan malzemelerin el altından satıldığı, ihale ile alınması gereken malzemelerin ihalesiz olarak tek bir firmadan alındığı, hastaneye alınan malzemelerin fiyatını yüksek bulan komisyon üyelerinin görevden alındığı gerekçeleri ile açıldığı iddia edildi.

MUĞLA ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KIRSAL MAHALLELERE YANGIN UYARISI MUĞLA ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KIRSAL MAHALLELERE YANGIN UYARISI

Sağlık Mil-Sen İl Temsilciliği tarafından yapılan şikayetin ardından Muğla Valiliği ve Menteşe Kaymakamlığı yaptığı incelemelerde, soruşturmaya gerek olmadığı yönünde karar verirken, dosya İzmir Bölge İdare Mahkemesi’ne taşındı. Mahkeme, Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gençer ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı İsmail Rüştü Baş hakkında soruşturma açılması yönünde karar verdi.

Kaynak: Altar Zeyhan