Gazetemizin 29 Ekim Perşembe günü gündeme getirdiği "Muğla'da Denizin Ortasında Oluşan Çöp Adası" başlıklı haber üzerine harekete geçen Muğla Kültür Balıkçıları Derneği, derneğe üye işletmelerin gönüllü personelleri tarafından hafta sonu bölgede temizlik yaparak sahildeki utanç tablosunu temizledi.

Gazetemizdeki haberi ihbar olarak kabul eden Muğla Kültür Balıkçıları Derneği, hafta sonu gerçekleştirdiği temizlik çalışmasında sahillerimize yakışmayan görüntünün yer aldığı koyu tespit ederek temizledi. Gerçekleştirilen temizlik etkinliğinde Bodrum-Güllük Körfezi arasındaki tüm bölgede de tarama çalışması gerçekleştirildi. 

Derneğin aynı zamanda Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile yaptığı protokol gereği, Güllük Körfezi'nde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü denetim ekibiyle tespit yaparak bazen de gelen ihbarları değerlendirerek bu konuda oluşturulan gönüllü ekiplerce koyların temizliklerini gerçekleştirdiği öğrenildi. 

Bölgemiz ve ülkemiz açısından en büyük hazinelerimizden olan sahillerimize karşı gösterdikleri duyarlılık ve çözüm için sarf ettikleri emeklerinden dolayı Muğla Kültür Balıkçıları Derneği'ne, derneğe üye işletmelere ve tüm personele halkımız adına teşekkür ediyoruz.

MUĞLA’DA EVDE REÇETE HİZMETİ BAŞLATILDI MUĞLA’DA EVDE REÇETE HİZMETİ BAŞLATILDI