Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen Alımı ilanı son başvuru tarihi 10.11.2020 olarak açıklanmıştır.

Başvurular Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirilmesi gerekiyor.

ALIM YAPILAN KADROLAR

1. Metal Teknolojisi teknisyeni alımı.

2. İnşaat Teknolojisi teknisyeni alımı.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR

1. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Türk vatandaşı olması gerekmektedir.

2. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen Alımı ilanına başvuracak kişilerin kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekmektedir.

3. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen Alımı ilanına başvuracak kişilerin bilinçli bir şekilde işlenmiş bir suçtan ötürü bir yıl veyahut daha fazla süreler ile hapis cezasına çarptırılmamış olmak gerekiyor.

4. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen Alımı ilanına başvuracak Anayasal düzeni yıkmaya ve bu düzenin işleyişini engellemeye karşı suçlar işlememiş olmak gerekiyor.

5. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen Alımı ilanına başvuracak Hileli iflas suçu işlememiş olması gerekiyor.

6. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen Alımı ilanına başvuracak İflasına fesat karıştırmaması gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER

1. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen Alımı ilanına başvuracak kişilerin Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi gerekmektedir.

2. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen alımı ilanına başvuracak kişilerin Diplomalarının aslı veyahut noter tarafından onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi gerekmektedir.

3. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen Alımı ilanına başvuracak kişilerin Yabancı Okullardan Mezun olmuş bay ve bayan adaylar için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gerekmektedir.

4. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen Alımı ilanına başvuracak isteyen kişilerin askerlik ile ilişkisi olmadığına dair resmi beyanı gerekmektedir.

5. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen Alımı ilanına başvuracak isteyen kişilerin görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir durumu olmadığına dair resmi beyanı.

6. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknisyen Alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin 2 adet biyometrik fotoğraf gerekmekte ve bir adedi forma yapıştırılacaktır.



KAYNAK: KAMU PERSONEL ALIMI

MUĞLA VALİSİ AKBIYIK, 23 NİSAN MESAJINDA NE DEDİ? MUĞLA VALİSİ AKBIYIK, 23 NİSAN MESAJINDA NE DEDİ?