ORTACADAKİ DOLANDIRICILIKTA FLAŞ ADLİYE İDDİASI ORTACADAKİ DOLANDIRICILIKTA FLAŞ ADLİYE İDDİASI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesinin 3. Dönem mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda düzenlenen törene Muğla Valisi Esengül Civelek, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, MSKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan, dekanlar, öğretim üyeleri ve mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan müzik dinletisi ve halk dansları gösterisi ile devam etti.  

Törende konuşan Vali Civelek, “Kutsal bir mesleğin genç hekimleri olarak Tıp Fakültesinden mezun olan gençlerimizi tebrik ediyor, yaşadıkları haklı gurur, onur, coşku, heyecan ve mutluluklarını paylaşıyorum. 
Doğdukları andan itibaren sevgiyle sabırla, çok büyük özveri ve fedakârlıkla evlatlarını bu günlere getiren değerli ailelerine, bilgi, birikim, tecrübelerini sevgili gençlerimizle paylaşarak gerek mesleki, gerekse kişisel gelişimlerine destek ve katkı sağlayan onları geleceğe en iyi şekilde hazırlayan değerli hocalarımıza, Sayın Rektörümüz ve Tıp Fakültesi Sayın Dekanımızın şahsında  teşekkür ediyorum.” Dedi.

Tıp Fakültesinden mezun olan genç hekimlerin, aydınlık ve güçlü ülke geleceği açısından çok önemli ve değerli olduklarını ifade eden Vali Civelek, “Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da son yıllarda önemli ilerlemeler, değişmeler kaydeden ülkemizde mesleğinizi en iyi şekilde icra edeceğinize inancımız tamdır. Yolunuz açık, bahtınız güzel olsun.” diye konuştu.

Daha sonra Muğla Valisi Esengül Civelek ve diğer protokol üyeleri tarafından Tıp Fakültesinden mezun olan 60 öğrenciye diplomaları verildi. Tören mezuniyet kütüğüne plaket çakılması, Hipokrat Yemini ve mezuniyet keplerinin atılmasıyla sona erdi.