MUĞLA İÇİN DE UYARI YAPILDI MUĞLA İÇİN DE UYARI YAPILDI

Muğla Öğretmenevindeki iftar sofrasına Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Özel Kalem ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Baki Gencel, İdare ve Denetim Müdür V. İlyas Sarıyerli, İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay, Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçının okuduğu yemek duasının ardından yaptığı konuşmada muhtarların ramazan ayını kutlayan Muğla Valisi Orhan Tavlı Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği teveccüh ile ile birçok kamu hizmetinin vatandaşlarımıza ulaştırılmasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımızın hizmet standartları ve özlük haklarının geliştirildiğini, vatandaşlarımızın şikâyet ve taleplerini ilgili kurumlara aktarmada ve yerine getirmede önemli imkânlara kavuşulduğunu ifade etti.

Muğla’mızın her alanda gelişmesinde, kalkınmasında muhtarların rehberliği, önerileri ve düşüncelerinin önemli olduğunu belirten Vali Orhan Tavlı, Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için muhtarlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalar yapmanın ve bunun için elverişli koşullar oluşturmanın gayreti içindeyiz” dedi.

Geçtiğimiz yıl ilimizde meydana gelen orman yangınlarının kontrol altına alınması ve söndürülmesi çalışmalarında Kaymakamlarımızın liderliğinde Orman Ekiplerimizle, itfaiye ekiplerimizle vatandaşlarımız ve kurumlarımızla emniyetimizle jandarmamızla ve sahil güvenlik güçlerimizle birlikte omuz omuza sahada verilen gerçek mücadelede muhtarlarımızın da en ön safta yer aldığını, canla başla görev yaptığını ve fedakarlık gösterdiğini belirten Vali Orhan Tavlı Orman yangınlarının söndürülmesi için gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Devletimiz ve milletimiz el birliğiyle olduğu sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Cenab-ı Allah bu tür afetlerden bizleri esirgesin Allah beterinden korusun” ifadelerini kullandı.

Orman Şehitleri ve Azz Şehitlerimiz için Allahtan rahmet, kahraman gazilerimize sağlıklı huzurlu ömür dileyen Vali Orhan Tavlı muhtarlardan mahallelerde yapılan çalışmalara rağmen ulaşılamayan ihtiyaç sahibi varsa iletmelerini ve mahallelerindeki vatandaşlarımıza en kalbi muhabbetlerini, selamlarını iletmelerini istedi.
 

Kaynak: Bultenler