MUĞLA’DA ENGELLİ SEÇMEN OY KULLANMAYA BÖYLE GÖTÜRÜLECEK! MUĞLA’DA ENGELLİ SEÇMEN OY KULLANMAYA BÖYLE GÖTÜRÜLECEK!

Sendikalı oldukları gerekçesiyle işten atılan Muğla Taşıt Muayene İstasyonu işçilerinin direnişi 500 gündür sürüyor. Tüm yurtta vatandaşlar 2020 yılına yeni umutlarla girmeye hazırlanırken, işten atılan Muğlalı işçiler yeni yıla direnişlerini sürdürerek girecek.

Sendikaya üye oldukları için işinden olan işçiler, "Tüvtürk işletmeleri Urfalı işverenden alındıktan sonra işçisine sahip çıkar' dedik, fakat taşeron dünyası Tüvtürk'ü kuşatmış bunu gördük. Toplam 500 gün oldu. 2019 yılına direnişle girdik, 2020 yılına da yine direnişle gireceğiz" dedi.



"Amacımız; İşimize, Ekmeğimize Sahip Çıkmaktı"

500 gündür direnişlerini sürdüren işçiler, basına yaptıkları açıklamada; "Toplam 19 işçi ile sendikal mücadelemize devam ediyoruz. İstinaf Mahkemesinden çıkacak sonucu bekliyoruz. Tüvtürk işletmeleri Urfalı işverenden alındıktan sonra işçisine sahip çıkar diye düşündük. Fakat taşeron dünyası Tüvtürk'ü kuşatmış. Bunu gördük. Amacımız işimize ekmeğimize sahip çıkmaktı. 500 gündür direniyoruz. Mevsimler geçiyor. 2019'a burada girdik. Şimdi 2020'ye de burada gireceğiz. Halkımızdan sosyal medyadan destek bekliyoruz. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağız. Tüvtürk'e sesleniyoruz. İşçine sahip çık. Yaşasın Nakliyat İş Sendikası" ifadelerini kullandı.