Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Servet Evran, başkanlığındaki Oda Yönetim Kurulu ve oda üyeleri Anıtkabir'i ziyaret ettiler.

Mayıs ayında yapılan seçimlerin ardından başkanlığa getirilen Servet Evran öncülüğünde yeniden oluşturulan Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Anıtkabir'e ziyarette bulundu. Oda üyeleri ve Evran, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çıktılar. Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Servet Evran'ın, kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelengi mozoleye bırakmasının ardından, Ata'nın huzurunda saygı duruşunda bulunuldu.

Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Servet Evran, Anıtkabir Özel Defteri'ne; "Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk. Kurmuş olduğun cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağız. Gösterdiğin yolda, cumhuriyetin ışığıyla Kuvayi milliye ruhunu hiçbir zaman kaybetmeden yürüyeceğimize söz verirken, her gün artan bir özlemle manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz. Bugün burada manevi huzurunuzda olmak bizler için gurur vesilesi. Sana tam bağlı, cumhuriyetine sahip çıkan, çocukların da bu ülkede mali müşavirlik mesleğini yaparken, ülkemizin aydınlık geleceğine katkı koyma çabası içindedir. Seni hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız" ifadelerini yazdı.

MUĞLA’DAN HAVA AMBULANS UÇAKLA İSTANBUL’A SEVK EDİLDİ MUĞLA’DAN HAVA AMBULANS UÇAKLA İSTANBUL’A SEVK EDİLDİ