Muğlalı sporcular Gülderen Alabaz ve Taner Eren, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Tahir Karataş ile birlikte Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun 2022 Faaliyet Programında yer alan ve 25-28 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul Beykoz Mete Gazoz Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen Para Okçuluk Türkiye Kupası Yarışması ve Milli Takım Seçmeleri birinci ayağına katıldılar. Burada Takım olarak Türkiye Kupasında Bronz Madalyanın sahibi oldular.

Üçüncülük kupasıyla Muğla’ya dönen sporcuları tebrik eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, “Başarıları ile bizleri gururlandıran para okçuluk sporcularımızın antrenörümüz Tahir Karataş eşliğinde okçuluk antrenman salonumuzda azimli çalışmaları ile bu kupayı ne kadar çok hak ettiklerini bir kez daha göstermiştir. Muğla Gençlik ve Spor ailesi olarak spora hizmet vermeye devam ediyoruz. Sporda alınan başarılarla ilimizi daha üst seviyelere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Tahir Karataş yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası ve Milli Takım seçmeleri birinci ayağına çok iyi hazırlandıklarını ve takım olarak bronz madalyanın sahibi olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

 Milli Takım seçmelerinin ikinci ayağına hız kesmeden çalışmalara başladıklarını dile getiren Karataş, 2018 yılında Avrupa 2. Olan Milli Okçumuz Taner Eren ile bu yılda tekrar Milli Takımda olmak için özverili bir şekilde antrenmanları sürdürdüklerini söyledi.

Para Okçuluk Mili Takım Seçmelerinin birinci ayağının yapıldığı yarışlarda ikinci ayak ise 18-21 Mayıs 2022 tarihlerinde, İstanbul Beykoz Mete Gazoz Okçuluk Tesislerinde yapılacak ve Taner Eren Milli Takım seçmelerine katılacak.

FIRTINA HANGİ SAATLERDE ETKİLİ OLACAK? FIRTINA HANGİ SAATLERDE ETKİLİ OLACAK?

Kaynak: Bultenler