Ortaköy Tesislerinde düzenlenen turnuvanın açılışına Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özgür Akdağ, TÜFAD Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, Muğlaspor Kulübü Başkanı Ali Çakır, kulüp başkanları, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.

Açılışta konuşan Muğlaspor Kulübü Başkanı Ali Çakır, turnuvayı geleneksel hale getirmeyi planladıklarını ifade ederek, katılan bütün takımlara teşekkür etti.  

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özgür Akdağ’da, şenlik havasında gerçekleşen turnuvaya katkı sağladıkları için çok mutlu olduğunu söyledi.

“UMUTLU YARINLAR DÜŞÜNÜYORSAK MUTLU ÇOCUKLAR OLACAK”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise, “Muğla 48 CUP U12 turnuvasıyla Muğla merkez ve ilçeden gelen takımlarla bir araya geldik. İnanıyoruz ve görüyoruz ki, çocuklara yönelik yapılan her çalışma, her spor aktivitesi geleceğimiz için çok önemli. Sevgili çocuklarımızın derslerinin yanında, eğitimlerinin yanında sporla uğraştıklarını gördüğümüz zaman inanın ki derslerinde daha başarılı oluyorlar ve daha sosyal oluyorlar. Mutlu çocuklar da geleceğimiz için önemli. Umutlu yarınlar düşünüyorsak mutlu çocuklar olacak. Çocuklarımız spor yaptıkça birbirleriyle daha çok kaynaşacaklar. Bizler için de daha iyi gelişmişlikler sağlayacaklar. Bu noktada bu tür etkinlikler çok önemli ve güzel. En son 29 Ekim’de yapmıştık bu turnuvayı. Bunun devamını getirelim diye düşünmüştük. Bugün de çok farkı desteklerle ve sponsorlarla birlikte, bunun Muğla geneline yayıldığını ve daha fazla takımlarla beraber olduğumuzu görmek bizleri mutlu ediyor. Benim gönlümden geçen, bu takımların hepsi şampiyon. Tamamına başarılar diliyorum. Kazanan Muğla olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından turnuvanın başlangıç vuruşunu Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yaptı.

ÇÖL TOZU MUĞLA’YA ULAŞTI; HASTALAR UYARILDI ÇÖL TOZU MUĞLA’YA ULAŞTI; HASTALAR UYARILDI

Kaynak: Bultenler