Bölgesel Amatör Lig’inde ( BAL) kalmak için büyük bir mücadele sergileyen ve bu hafta sonu deplasmanda Alaçatıspora konuk olacak olan Muğlaspor’a, liglerinde şampiyon olan Düğerek Güneşspor ve Ortaköyspor’dan büyük destek verildi.

İki kulüp, Muğlaspor’un bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı maçın giderlerini karşılayarak yeşil beyazlı kulübe destek olacak.

Bu kapsamda Düğerek Güneşspor Kulüp Başkanı Şahin Kırkan ve yönetimi ile Ortaköyspor Kulüp Başkanı Hüseyin Uçar ve yönetimi, Muğlaspor Kulüp yönetimini ziyarette bulundu.

“ZOR DURUMDAYIZ AMA İMKANSIZ DEĞİL”

Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır, “İki takıma da destekleri için teşekkür ederiz. Bizi çok mutlu ettiler. Birlik, beraberlik olmamız lazımdı. Şahsım adına çok mutlu oldum iki başkanımızın da maddi manevi destek olmalarına. Muğlaspor oldukça hepimiz daha iyi olacağız. Bu hafta Alaçatı’ya gideceğiz. İnşallah 3 puanla döneceğiz. Vatandaşlarımızı maçlara bekliyoruz, tribünlerde bize destek olsunlar. Bu maçı yeneceğiz, biz bu ligde kalacağız yani başka yolu yok. Zor durumdayız ama imkânsız değil” şeklinde konuştu.

“MUĞLASPOR’U EN İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Düğerek Güneşspor Kulüp Başkanı Şahin Kırkan, “Muğlaspor’a bu hafta oynanacak Alaçatı maçı öncesi iki kulüp olarak ziyaret etmek istedik. Muğlaspor’u en iyi yerlerde görmek istiyoruz. Maç öncesi de kulübümüze destek olmak amacıyla ziyarette bulunduk. İnşallah maç güzel geçecek. Muğlasporumuz bu ligde kalacaktır. Önümüzdeki sene de daha iyi yerlere gelir inşallah. Bir sonraki hafta kendi sahamızda oynayacağımız maça da herkesi davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

“MUĞLASPOR’UN DESTEĞE İHTİYACI VAR”

Ortaköyspor Kulüp Hüseyin Uçar ise, “Sezon başında maçlardan dolayı fazla yakınlaşamadık. Muğlaspor’un desteğe ihtiyacı var. Biz Muğlaspor olduğu sürece birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Bundan sonraki 3 maçı kazanıp, play out maçında da Ortaca’yı yenerek daha güzel yerlere geleceğiz. Muğlasporun yanında olacağız” diye konuştu.

Kaynak: Bultenler

ARAS, ATA’NIN HUZURUNDA BUNLARI SÖYLEDİ ARAS, ATA’NIN HUZURUNDA BUNLARI SÖYLEDİ