FIRTINA HANGİ SAATLERDE ETKİLİ OLACAK? FIRTINA HANGİ SAATLERDE ETKİLİ OLACAK?

Muğla'da düzenlenen 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Uluslararası Dayanışma Günü’nde, AK Partili kadınlarla bir araya gelen Güleda Cankel'in babası Mustafa Cankel, kızının katili Zafer Pehlivan için "Gerekli en büyük cezanın verilmesini istiyorum" dedi. Basın açıklaması yapmak için toplanan AK Partili kadınların yanında yer alan Mustafa Cankel, açıklamanın bitmesinin ardından konuşmaya başladı. AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve AK Partili kadınların baş sağlığı dilemesinin ardından konuşan acılı baba göz yaşlarını tutamadı.

Acılı baba, kızının çok sevdiği köpeğini de yanına alarak her gün Güleda Cankel'in mezarını ziyaret ediyor. Kızının acısını hala ilk günkü sıcaklığıyla yaşayan gözü yaşlı baba, cani Zafer Pehlivan'a ateş püskürdü ve adaletin yerine getirilmesini istedi.

DÖVİZLİ PROTESTO

Isparta'da Muğlalı üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in eski sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürülmesi AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından protesto edildi. 50 kişilik grup, Güleda Cankel cinayetine tepki göstermek için Menteşe ilçesindeki Sınırsızlık Meydanı'nda bir araya geldi. 'Sevgi şifadır', 'Sesimizi sen de duy' ve 'Kendine nasıl davranılmasını istiyorsan çocuğunu da öyle yetiştir' dövizlerinin taşındığı protesto gösterisine Güleda Cankel'in babası Mustafa Cankel de katıldı.

"KIZIMIN HAYALLERİ YARIM KALDI"

Yapılan basın açıklaması sonrası konuşan Baba Cankel, "Süreç boyunca destekleri için herkese teşekkür ederim. Yasım dolayısıyla konuşamıyorum. Ama kızım çok büyük hayallerle gitti oraya. Hayalleri yarım kaldı. Dilerim ki caninin de tek hayali hapisten çıkmak olsun. Ama bu hayali gerçekleştiremeden hapislerde ölmesini istiyorum. Gerekli en büyük cezanın verilmesini, bu evlat acısının dindirilmesini istiyorum" dedi.