Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor, kulüp bünyesinden yetişmiş ve Ortaca'lı olan genç teknik adamlara emanet edildi.

Geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. grupta 9. sırada tamamlayan ve Turgutreis Belediyespor ile oynadığı Play-Out karşılaşmasını 3-2 kazanarak yeni sezonda da tekrar BAL'da mücadele etme hakkı kazanan Ortaca Belediyespor'da, yeni sezon öncesi değişen yönetim, kulübün teknik kadrosunu da yeniledi. Yeni yönetim, futbol takımının kulüp bünyesinde yetişmiş yerli bir ekiple daha başarılı olacağını düşünerek harekete geçti. Ortaca Belediyespor'un teknik direktörlük görevine Ortaca'lı olan ve yıllardır kulüpte birçok başarıya imza atan Serdar Işık (34) getirildi. Genç teknik adamın yardımcıları ise yine kulüp bünyesinde yetişen, ilçenin başarılı ve genç spor adamları olan Mehmet Yıldız ve Süleyman Gebeş oldu.



BU EKİP UYUMLU VE İYİ EĞİTİMLİ

Yıllardır kulüpte yer almanın ve birlikte çalışmanın sağladığı uyumun yanı sıra, kulüp dışındaki hayatlarında da oldukça iyi arkadaş olan genç teknik ekip, iyi eğitimleriyle de dikkat çekiyor. Teknik Direktör Serdar Işık, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları (BESYO) mezunu. Yardımcılardan Mehmet Yıldız yine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümünden, Süleyman Gebeş ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Muhasebe bölümünden mezun.


KULÜPTEN YETİŞEN TEKNİK DİREKTÖR

Yaklaşık 10 yıldır Ortaca Belediyespor'un alt yapısında ve bünyesinde yer alan Serdar Işık, 2016-2017 futbol sezonunda, alt yapıdaki görevinden alınarak dönemin as takım teknik direktörü Salih Aybey'in yardımcılığına getirildi. 2017-2018 futbol sezonunun 6. haftasında teknik direktör Salih Aybey'in görevi bırakmasıyla tekrar Ortaca Belediyespor'un alt yapısına geri dönen Işık, yeni sezonda as takım teknik direktörü olarak takımın başında yer alacak. Yardımcılarıyla birlikte ışık saçan genç ekip başarıya aç ve bu başarıyı Ortaca Belediyespor'la elde etmeyi amaçlıyor.


HEM FUTBOLCU HEM ANTRENÖR

Hem futbolcu hem antrenör olarak yıllardır Ortaca Belediyespor'a hizmet veren isimlerden oluşan yeni teknik ekipte, yardımcı antrenörlerden Süleyman Gebeş'in geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da yardımcı antrenör ve futbolcu olarak görev yapacağı açıklandı.


YENİ SEZON PLANLAMASI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NETLEŞECEK

Genç teknik adamdan aldığımız bilgiye göre, yeni yönetimle toplantı gerçekleştirecek olan Serdar Işık ve yardımcıları, yeni sezon için hazırlık programlarını ve uygulamak istedikleri sistemi yönetime sunacak. İç ve dış transfer hakkında yönetimle istişare edecek olan teknik ekip, göze hoş gelen ve Ortaca halkının desteğini alacak bir takım yaratmak istiyor. Ortaca Belediyespor'un yeni sezon transfer hedefleri ve kadro yapılanması toplantıdan sonra netleşecek. 

Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Işık, kendisine güvenen Ortaca Belediyespor camiasına teşekkür ederek, yeni sezonda başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

FENERBAHÇE'DEN SÜPER KUPA KARARI! MAÇA BÖYLE ÇIKACAKLAR FENERBAHÇE'DEN SÜPER KUPA KARARI! MAÇA BÖYLE ÇIKACAKLAR