CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, ORTACA’DA UMDUĞUNU BULAMADI CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, ORTACA’DA UMDUĞUNU BULAMADI

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Karadonlar Mahallesi'nde Ş.A. isimli vatandaşa ait seraya, bugün yaptığı operasyon sonucunda, 122 kök dikili, 23 kök sökülüp kurutulmuş olmak üzere toplam 145 kök hint keneviri ele geçirildi. 
Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün, hint keneviri satışı üzerine teknik ve fiziki takibe aldığı Ş.A.'nın, ikamet ettiği Karadonlar Mahallesi'ndeki serasında çok sayıda hint keneviri yetiştirdiği saptandı. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığına ve Karadonlar Mahallesi Muhtarı Adnan Acar'a haber verilerek Ş.A. isimli şahsın evine ve serasına operasyon yapıldı. Serada 122 kök dikili, 23 kök sökülüp kurutulmuş toplam 145 kök hint keneviri, ayrıca 300 gr kurutulmuş kenevir ve tohumu ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre emniyet güçlerince gözaltına alınan Ş.A. ve eşi A.A., saat 15.20 sıralarında sorgulanmak üzere Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyette yapılan sorgusundan sonra Ş.A.'nın eşi A.A. serbest bırakılırken, Ş.A.'nın gözaltı süreci devam ediyor.

Biraz fazla ekmişim...
Operasyon sırasında polislere verdiği ilk ifadeyle de şaşırtan Ş.A.'nın, "Bundan iki yıl önce biraz ekmiştim, geçen yıl ekmedim ama bu yıl biraz fazla ekmişim." dediği öğrenildi. 

Karadonlar Mahallesi Muhtarı Adnan Acar, "Hayatımda ilk defa böyle bir operasyona şahit oldum, insanlar bu tür işlere bulaşıp keşke hayatlarına yazık etmeseler." dedi.