Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşanan olayda, iki komşu arasında çıkan tartışma cinayetle sonlandı.

Alınan Bilgiye göre, Ortaca ilçesinin Tepearası mahallesinde yaşayan Hüsamettin Karaduman ve komşu Mustafa B. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu gözü dönen Mustafa B. talihsiz adamı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı. Bunun üzerine motosikletiyle ağır yaralı olarak kaçmaya çalışan Hüsamettin Karaduman, çok fazla uzaklaşamadan aşırı kan kaybından hayatını kaybetti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosikletiyle yolda yatan Hüsamettin Karaduman'ın öldüğünü tespit etti. Karaduman'ın vücudunda kesici alet izleri tespit eden sağlık ekiplerinin durumu güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı olayın soruşturulması için özel bir ekip kurdu.

Jandarma bünyesinde kurulan özel ekip, olay yerindeki kamera ve çevredeki mobese kayıtlarını inceledi. Bir yandan da Hüsamettin Karaduman hakkında bilgi toplandı. Yapılan araştırmalar sonucunda Karaduman ve komşusu Mustafa B.'nin aralarında husumet olduğu ve Mustafa B.'nin Hüsamettin Karaduman'ı takip ederek bıçaklamış olabileceği belirlendi. Jandarma ekiplerince yapılan teknik ve fiziki takip sonucu 10 Ağustos Cumartesi günü Mustafa B. evine yapılan operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Mustafa B. cezaevine gönderilirken, talihsiz adamın asıl ölüm sebebinin cinayet olduğu Ortaca İlçe Jandar Komutanlığı'nın titiz çalışması sonucu ölümünden 3 gün sonra ortaya çıkartıldı. 

İMAMOĞLU'NDAN MUĞLA İLÇESİNE ZİYARET! BELEDİYE DUYURDU İMAMOĞLU'NDAN MUĞLA İLÇESİNE ZİYARET! BELEDİYE DUYURDU