2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü çalan ilk ders ziliyle başladı. Muğla genelinde toplam 796 okulda, 152 bin 549 öğrenci ve bu okullarda görevli 13 bin 308 idareci ve öğretmen de ders başı yaptı. 

Muğla'nın Ortaca ilçesinin Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan Şehit Ast. Tayyar Milat İlkokulu ise yeni ders yılına buruk başladı. Öğrenci ve öğretmenler 30 Ağustos günü kaybettikleri 12 yaşındaki Işıl Kök için hüzünlüydü. 



Muğla
'nın Ortaca ilçesinde, 30 Ağustos 2019 günü Kemal Şahin Bulvarı Akıncı Yeşilyurt kavşağında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Işıl Kök (12) için Güzelyurt Mahallesinde bulunan Şehit Ast. Tayyar Milat İlkokulu'nda anda töreni yapıldı. Talihsiz kazada baba Ali Kök ve anne Yeliz Kök de hayatını kaybetmişti. Okul yönetimi, vefat eden genç öğrencileri için hatıra köşesi ve anı defteri hazırladı. 

KEŞKE O DA ŞUAN SINIFINDA OLSAYDI

Işıl Kök'ün öğretmeni Can Yorulmaz, "Eğitim Öğretim yılına kötü başladık. Işıl'ı kaybetmenin acısı hala içimizde. Keşke o da burada olsaydı, sınıfında arkadaşlarıyla birlikte olsaydı." dedi. Işıl'ın çok saygılı ve başarılı bir öğrenci olduğunu belirten Yorulmaz, Işıl'ın arkadaşlarının da üzgün olduğunu belirtti. Can Yorulmaz, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması için trafikte kurallara uyulması gerektiğini, gerekli önlemlerin alınmasını istediğini ifade etti. 



Gün boyu öğrencilere açık kalacak anı defterine, öğrenci ve öğretmenler Işıl'ın hatırasını yaşatmak için duygularını ve anılarını yazacak. Anı defterinin daha sonra küçük kızın geride kalan akrabalarına teslim edileceği belirtildi.

AK PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN SEÇİM SONUCU YORUMU AK PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN SEÇİM SONUCU YORUMU