Muğla'nın Ortaca İlçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde yaşayan Abbullah Çakır (33), lösemi tedavisi gördüğü Medical Park İzmir Hastanesi'nde vefat etti.

3 Mayıs 2018 tarihinden bu yana Medical Park İzmir Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören Abdullah Çakır, 31 Temmuz'da, evlilik yıl dönümünde aramızdan ayrıldı. Bu sabah (31 Temmuz 2019 Çarşamba) saat 10.30 sıralarında tedavi gördüğü Medical Park İzmir Hastanesi'nde vefat eden Abdullah Çakır, birkaç gündür yoğun bakımdaydı. Eşini, ailesini ve sevenlerini hüzne boğan Abdullah Çakır'ın cenazesi yarın (1 Ağustos 2019 Perşembe) Ortaca ilçesinin Güzelyurt Mahallesi'ndeki baba evinden alınarak Sarıgerme'deki aile mezarlığına defnedilecek.

EŞİ SON ANA KADAR UMUDUNU YİTİRMEDİ



ARKADAŞLARI VE SEVENLERİ HEP YANINDA OLDU

Geçtiğimiz ay, zorlu ve ağır tedavi sürecine destek amacıyla yardım çağrısı yaptığımız genç adam için arkadaşları da ellerinden gelen desteği yapmıştı. 24. Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali kapsamında, merhum Uğur Çöllü anısına düzenlenen, Uğur Çöllü Halı Saha Futbol Turnuvası’nda, Güzelyurt Mahallesi futbol takımı kaptanı Şevket Yılmaz, Abdullah Çakır’ın formasını baba Ercan Çakır’a takdim ederek aileye manevi olarak destek olmuştu.

ORTACA'DA SEZONUN İLK CARETTA YUVASI KORUMA ALTINA ALINDI ORTACA'DA SEZONUN İLK CARETTA YUVASI KORUMA ALTINA ALINDI