Türkiye’nin bir çok ünlü mekanlarında sahne alan genç sanatçı A Haber Ajansı tarafından yılın başarılı ses sanatçısı seçildi.Emrullah Tepe’nin ödülünü ise A Haber Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni aynı zamanda Dünya Basın Federasyonu Üyesi Gazeteci Ferhat Aydoğan takdim edecek.

EMRULLAH TEPE KİMDİR? 

Emrullah Tepe kendisini şöyle tanıttı:

"Aslen 01.01.1987 Sivas Koyulhisar doğumluyum. Baba adı Hayrullah anne adı Makbule. Babam devlet memuru aynı zamanda müzisyen annem ise ev hanımı. 3 kardeşiz. En küçük kardeşim de müzisyen.
Müzikle tanışmam babadan geliyor. Müzikle alakalı en önemli hocalarım annem ve babamdır. Bağlama çalmak ve söylemek benim için değişilmez bir şey, aşığım diyebilirim. Ve hayatımın dönüm noktası 2001 yılıda bağlama kursuyla başladı. Birçok sanatçıya eşlik etmek beni daha çok geliştirdi. Ve ikinci dönüm noktam bir sanatçının üzerimden para kazanmaya çalışmasını farkedip kimseye baglama calmamaya karar verip sahnelerde kendim soylemeye başlamak oldu. Bu süre zarfinda istanbulda bir çok mekanda sahne almaya başladım. Genel olarak türkü ve özgün muzik söylemeyi seviyorum. Ve artik üçüncü dönüm noktam 2018 yılında asker arkadaşımın davetiyle muğla ortacaya yerleşmek oldu. Bu yörede müzik kültürü  çok güzel. İlgi alaka çok farklı. Burada bir çok restaurant, bar, cafe, türkü evi vs mekanlarda sahne aldım. Pandemi süreci her kesim gibi tabiki biz muzisyen ve sanatcilarida vuran bir dönem oldu. Sigortali sabit bi işe girmem gerekti nitekimde oyle oldu iyi bir firmada çalışmaya başladım. Birşeyler yapmam lazımdı bu dönemde sevdiğim aşık olduğum baglamam ve türkülerden uzak kalamazdim. Sosyal medya uzerinden evimde ara ara canli yayinlara basladim. Bunun bana artisi çok oldu. kitle genişledi ve her yastan dinleyicim oldu.  Yurt dışından teklifler almaya başladım fakat pandemi nedeniyle askıya almak zorunda kaldik. Suan Muğla bölgesinde bir çok mekanda sahne alıyorum. İnsanlar en çok kendini hissettigi eserleri dinlemeyi seviyo tabi bende söylemeyi. Çünkü insan hissetmezse dinleyemez ve söyleyemez. hissedeceksin en onemlisi bu. İlk single çalışmamız için start verdim beklentim cok buyuk. Buradan sizlerin vasıtasıyla bana destek olmak için çaba sarfeden birçok insana teşekkürlerimi iletiyor iyiki varlar diyorum. Ve son olarak sunu belirtmeliyim ki...

BODRUM-KAŞ ARASI FIRTINA! UYARI ÜSTÜNE UYARI BODRUM-KAŞ ARASI FIRTINA! UYARI ÜSTÜNE UYARI

"HER NE YAPIYORSAN YAP AMA AŞKLA SEVGİYLE YAP" 
VE HİÇBİR ZAMAN GELDİĞİN YERİ UNUTMA

Gönüllerde kalmak dileğiyle..."

Kaynak: AHaberAjansi