YANGINDA MÜDAHALE EDERKEN PATLAMA YAŞANDI YANGINDA MÜDAHALE EDERKEN PATLAMA YAŞANDI

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Çalışan gazetecilerin yanı sıra vefat eden gazetecileri de unutmayan Töre, gazetecilik mesleğinin ve gazetecilerin toplum için önemine vurgu yaptı.

Pervin Töre, mesajında; "Gazeteciler; toplumu her türlü olay ve durum hakkında bilgilendirirken haberleri dürüst, etik ve tarafsız bir şekilde araştırma, belgeleme, yazma ve sunma ile görevli meslek profesyonelleridir. Bu yönüyle de gazeteciler adeta topluma ayna tutma gibi ulvi bir görevi de üstlenmektedirler.

Halkımızı doğru ve tarafsız bilgilendirme görevini layıkıyla yerine getiren, şartlar ne olursa olsun kamuoyunun haber alma özgürlüğü için meslek onuruyla çalışan, devletinin, milletinin menfaatini mesleğinin de üstünde tutan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum. Hem ulusal hem de yerel basınımızdaki gazetecilerimize meslek hayatlarında başarı ve esenlikler diliyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarımıza da Yüce Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.