Muğla'da cinayete kurban giden Pınar Gültekin'in Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Bitlis'in Hizan ilçesine gönderildi.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Genç kızın tabutu cenaze aracına taşınırken, arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Bitlis'in Hizan ilçesi Gayda Köyü'ndeki mezarlıkta talihsiz Pınar için cenaze hazırlıkları yapıldı.

NE OLMUŞTU?

Muğla'da 16 Temmuz'dan bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cansız bedeni 5 gün sonra Menteşe'de ormanlık alanda bulundu. Kendisinden haber alamayan ailesinin başvurusu üzerine başlatılan arama sonucu polis ve emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kayıp Pınar'ın cansız bedeni Menteşe'de ormanlık alanda bulunmasının ardından başlatılan operasyon kapsamında Gültekin'in son olarak görüldüğü yerlerde kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı'yı gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından önce Adli Tıp Kurumu'na götüren Acı, burada saç, kıl, doku ve kan örneği alındıktan sonra Muğla Adliyesine sevk edildi.

AYAYDIN, GÜLLÜK VE ÇOMAKDAĞ MAHALLESİNİZİYARET ETTİ AYAYDIN, GÜLLÜK VE ÇOMAKDAĞ MAHALLESİNİZİYARET ETTİ

Yaklaşık 6 saatlik savcılık ve mahkeme safhasının ardından Cemal Metin Avcı, "canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA