ANNESİNİ İLK DEFA GÖRMÜŞTÜ! KAZA BEBEKLE ANNESİNİ AYIRDI! ANNESİNİ İLK DEFA GÖRMÜŞTÜ! KAZA BEBEKLE ANNESİNİ AYIRDI!

Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvası Bölge Finallerinde Muğla İlini temsil eden Bodrum Masa Tenisi Erkek Takımı Bölge Şampiyonu oldular. Şampiyon öğretmenler madalyalarını asker selamı vererek aldılar.

Türkiye Öğretmenler Kupası Finalleri Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Spor Federasyonlarının iş birliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle "Türkiye Öğretmenler Turnuvası" yapılıyor.

Turnuva kapsamında Muğla genelinde öğretmenlerimiz, salon futbolu, basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında yarışmak üzere takımlarını oluşturdular. 7- 16 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılan ilçe müsabakaları ile "temsilci ilçe takımları" belirlendi. İlçe müsabakaları sonucunda ilçelerinde birinci olan takımların katılımlarıyla İl Birinciliği Müsabakaları 23- 25 Ekim 2019 tarihleri arasında Menteşe ve Atatürk Spor Salonlarında gerçekleştirildi.

BODRUM ERKEK MASA TENİSİ TAKIMI BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

İzmir ve Manisa İllerinde düzenlenen bölge müsabakalarına katılan İl Finallerinde birinci olan takımlar 4-12 Kasım 2019 tarihlerinde bölge birinciliği için mücadele etti. İzmir’de düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası Bölge Şampiyonası Müsabakalarında Bodrum Erkek Masa Tenisi Takımı bölge birincisi oldu.

ŞAMPİYON ÖĞRETMENLERDEN ASKERİMİZE DESTEK

Bölge Şampiyonu olan Bodrum Masa Tenisi Erkek Takımı, birincilik madalyalarını Türk Silahlı Kuvvetleri'ne destek vermek amacıyla asker selamı vererek aldılar.

MARMARİS BAYAN MASA TENİSİ TAKIMI BÖLGE İKİNCİSİ OLDU

Manisa ilçesinde yapılan Türkiye öğretmenler kupası müsabakalarında mücadele eden Bodrum Bayan Basketbol Takımı, rakibi Aydın Bayan Basketbol Takımına son saniyede 1 sayı farkla yenilerek bölge ikincisi oldu.

BODRUM ERKEK BASKETBOL TAKIMI BÖLGE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Bölge Şampiyonası Müsabakalarında, basketbol branşında ilimizi temsilen mücadele eden Bodrum Erkek Basketbol Takımı ise üçüncü olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Bölge Final Müsabakaları Cuma Günü oynanacak maçalarla sona erecek. Bölge müsabakalarında birincisi olan takımlar ise 18-24 Kasım 2019  haftasında gerçekleştirilecek olan Türkiye finallerine katılacaklar. İlk üç dereceye giren takımlara Kupa, Madalya ve Başarı Belgesi verilecek.