Muğla'nın Ortaca ilçesinde, Akıncı Mahallesi'ni Yeni Sarıgerme Yolu olarak da bilinen Kemal Şahin Bulvarına bağlayan kavşakta meydana gelen trafik kazası sonucu 1 aile yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Akıncı Mahallesi'nden Nail Orhan'ın kızı Yeliz Kök, damadı Ali Kök ve torunu Işıl Kök meydana gelen talihsiz kaza sonucunu yaşamını yitirdi.



OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ

Sarıgerme'de güvenlik görevlisi olarak çalışan Ali Kök, eşiyle aynı yerde çalışan Yeliz Kök ve küçük kızları Işıl Kök, baba Ali Kök kontrolündeki motosikletle aynı mahallede bulunan akrabalarına süt almak için gidiyorlardı. Bu akşam saat 20:30 sıralarında meydana gelen kazada, Akıncı Mahallesi'ni Kemal Şahin Bulvarı'na bağlayan kavşaktan motosikletiyle karşı yola geçmek isteyen Ali Kök'ün Kemal Şahin Bulvarı'na kontrolsüz çıkması sonucu, önce Sarıgerme'den Ortaca istikametine giden otomobil motosiklet ve üzerindeki 3 kişiyi altına alarak sürükledi daha sonra Ortaca istikametinden Sarıgerme yönüne doğru giden araç aileyi altına aldı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar 112 Acil Servis Merkezi'ni bilgilendirdi. Ortaca İlçe Jandarma ekipleri yolu trafiğe kapatırken kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. 

Baba Ali Kök olay yerinde yaşamını yitirirken, Anne Yeliz Kök kaldırıldığı Dalaman Devlet Hastanesi'nde, talihsiz çiftin kızları Işıl Kök ise kaldırıldığı Ortaca Yücelen Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki yaşamını yitirdi.

Talihsiz kazada yaşamını yitiren ailenin naaşları Ortaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 







Bu haber sıcak gelişmedir. Detaylar en kısa sürede güncellenecektir, lütfen haberi tekrar ziyaret etmeyi unutmayın. 

ALİM UZUNDEMİR’DEN VEDA MESAJI! SÖZLERİMİ YERİNE GETİRDİM ALİM UZUNDEMİR’DEN VEDA MESAJI! SÖZLERİMİ YERİNE GETİRDİM