Sıtkı Koçman Vakfı Başkanlığına merhum Sıtkı Koçman’ın torunu Alan Perese seçildi. Vakıf Başkanı olan emekli Vali Naci Parmaksız’ın görev süresinin dolmasının ardından Sıtkı Koçman Vakfının 2020 yılı son toplantısında başkanlık seçimi yapıldı. Toplantıya Naci Parmaksız son kez başkanlık ederken, Mustafa Acar, Alan Perese, Maruf Koçman, Sehap Garan ve Emine Cana Kayacık katıldı. Görev süresi dolan emekli Vali Naci Parmaksız’a yeni başkan Alan Perese gümüş plaket takdim etti. Törende konuşan Naci Parmaksız, “Geleceğimiz olan gençlerimiz için var gücümüzle çalıştık. Bu on yıllık görev süremde Muğlalı hemşerilerimizin bana gösterdikleri destek ve ilgi için ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca eski Emniyet Müdürünüz olarak bir kez daha siz Muğlalılara hizmet vermenin kıvancıyla selam ve sevgilerimi sunarken arz-ı veda ederim. Hakkınızı helal edin. Yeni Vakıf Başkanımız Alan Perese’ye üstün başarılar diliyorum” dedi.

Sıtkı Koçman Vakfı Başkanlığına seçilen Alan Perese ise, “Naci Parmaksız Valimize, Vakfımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Ve bu kutsal görevi bana layık gören yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Naci Parmaksız’ın yerine yönetim kurulu üyeliğine Hüseyin Murat Çelen dahil olurken, Mustafa Acar’ın da Başkanvekili olarak görev yapacağı açıklandı.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, TATİL ATIKLARINI TOPLA TOPLA BİTİRMEDİ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, TATİL ATIKLARINI TOPLA TOPLA BİTİRMEDİ



Kaynak: Altar Zeyhan