CHP’NİN MUĞLA’DA ANKET PANİĞİ CHP’NİN MUĞLA’DA ANKET PANİĞİ

Tuncay Mollaveisoğlu şunları söyledi: “Cumhuriyet’te yayınlanan ve ardı sıra gündemi belirleyen haberlerimin hemen ardından Muğla Valiliği hakkımda soruşturma başlatmış…Soruşturma konusu Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde devam eden iletişim danışmanlığım sanki suçmuş gibi! Hakkımda yandaş medyanın yaratmak istediği algı süreci ile ilgili, namuslu yurttaşlar zerre kadar bir şüpheye düşer diye bu açıklamayı yapıyorum.

1- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde iletişim danışmanlığı yapmak için ben ailemle birlikte 4 yıl önce İstanbul’dan Muğla’ya taşındım…

2- Onurla yaptığım bu görev “sır” değil… basit bir aramada belediyenin künyesinde adım ve resmim çıkıyor. Hatta www.tuncaymollaveisoglu.com sitesinde özgeçmişimde açıkça ve gururla yer alıyor. Ancak lağım medyası önce bunu gizli bir işmiş gibi haber yaptı, şimdi de sonucu belli, anlamsız bir soruşturma için Valiliğe baskı yapıyor.

3- Cumhuriyet gazetesine gelince; benim iletişim danışmanlığım sürerken Ege Bölgesine yerleştiğim için gazete yönetimi böyle bir görev teklif etti… Ben de bu görevi de onurla kabul ettim ve telifli olarak gazeteye yazılar yazıyorum. Yani trollerin yazdığı gibi köşeyi kapıp danışman olmadım. Ben danışmanlık yaparken görev teklif edildi. Ve ben bunu da Cumhuriyet’teki köşemde de yazdım. Yani namuslu okurlarla olanca açıklığı ile herşeyi paylaştım. Suç değil, sır değil…

4- 27 yıllık gazeteciyim ve mesleğimin her bir yılı çocuklarıma gururla bırakacağım mücadele ile dolu. En büyük gazetecilik ödüllerine değer görüldüm. AKP den önceki kitaplarım, önceki iktidarların hırsızlıklarını anlatır, AKP döneminde de bu iktidarın yolsuzluklarını belgeledim ve bunu yapmaya devam edeceğim.

5- Cumhuriyet’te İletişim Başkanı Neo Göbels Fahrettin Altun ile ilgili yazılarım ve son olarak Bakan Soylu’nun SBK uçağının yolcularından olduğunu yazmam, bu haberlerin büyük ses getirmesi üzerine, Muğla yerelde besleme medyanın yıllar önce yazdığı “danışmanlık” meselesini, hortumcu medya yeniden gündeme taşıdı. Sanki bir suçmuş gibi… Muğla’da yaşıyor olmamın nedeni zaten MBB’deki bu görevim. Bu nedenle bu cennet topraklara yerleştim. Gazete görevi bir buçuk yıl sonra teklif edildi. Bu kadar açık…

6- Benim gibi onuru ve namusu için yaşayan insanların hayatında “sır” olmaz, açıklayamayacağı akçeli konular olmaz. Anamın ak sütü gibi helal para kazanıyorum. Gazetede de telifle yazı yazıyorum…” dedi.

Mollaveisoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı; “Dediğim gibi bunu köşe yazımda konu etmiş, özgeçmişime yazmış bir gazeteciyim. Bu kadar açık… Güneş balçıkla sıvanmaz… benim gibi haramdan yılandan kaçar gibi kaçan gazetecilerde, lağım medyasının iftiraları tutmaz. Ben Cumhuriyet’te yazmaya, TELE 1 de anlatmaya; 27 yıldır olduğu gibi yolsuzluk ve talan düzeni ile mücadele etmeye devam edeceğim. Hodri meydan!”



Kaynak: Altar Zeyhan