Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla’ya kazandırılan Tüp Bebek Merkezi Muğla halkına hizmet vermeye başladı. Son teknoloji cihazlarla donatılan ünitede bulunan poliklinik alanı, numune alma odası, doktor-hasta görüşme odası, mikrobiyoloji laboratuvarı, ameliyathane odaları ile kaliteli, hızlı hizmet sunumu yapılmaktadır. Tüp Bebek Merkezi Ünitesinde kadın hastalıkları ve doğum, üroloji, histoloji, embriyoloji branşlarında ileri genetik analizler yapılabilmekte, sperm, yumurta ve embriyo dondurma imkânı bulunmaktadır.

Tüp Bebek Merkezlerinin diğer birçok sağlık ünitesinden farklı özellikleri olduğundan özenli bir hazırlık sürecinden sonra son üç yılda Eğitim Araştırma Hastane binasının açılmasıyla beraber yapılan teknik ve altyapı çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlanarak, Ünite hizmete açıldı. Genel uygulama birimleriyle birlikte dört bölümden oluşan Ünitede ilk kısım olan hazırlık uygulama bölümünde iki adet poliklinik ve hasta bilgilendirme odası, ikinci kısım olan uygulama bölümünde yarı steril alan ve steril alan içerisinde embriyo laboratuvarı ve ameliyathane standartlarında yumurta toplama odası, hasta hazırlama odaları bulunmaktadır.

MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulan ileri teknolojik ekip ve teknik donanıma sahip Tüp Bebek Merkezi ile çocuk sahibi olmak isteyen çiftler başka illere gitmek zorunda kalmayacak.

Tüp Bebek Merkezi’nin Muğla için hayırlı olmasını dileyen Vali Orhan Tavlı, merkezin çocuk sahibi olmayı isteyen aileler için umut olduğunu ifade etti.

MEZARLARI TANINMAYACAK HALE GETİRDİLER MEZARLARI TANINMAYACAK HALE GETİRDİLER