Gökcan ve Demir yaptıkları açıklamada, “Muğlamızda yoğun bakım desteğine ihtiyaç duyan çocuklar şimdiye kadar başka illere ve hastanelere sevk edilmekteydi. Bu ihtiyacı karşılamak için çalışmalara başladık. Gerekli girişim ve temaslarda bulunduk ve olumlu sonuç aldık. Artık bu tür hastalara hastanemizde bakabilmek, yapılan hasta sevklerini en az düzeye indirmek, sevk sırasında oluşan olumsuzlukların önüne geçebilmek amacı ile 1 ay-18 yaş arası çocukların yatırılabileceği, 5 yataklı, üçüncü düzey çocuk yoğun bakım ünitesi Muğla ve bölge halkına hizmete vermek üzere faaliyete başlamıştır” dediler.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir açıklamalarında şunları kaydetti: “Yoğun bakımda; 4 adet solunum cihazı, 5 adet monitör, 8 adet sıvı infüzyon pompası, 5 adet aspiratör, 1 adet ultrsasongrafi cihazı, 1 adet acil ilaç arabası ve 1 adet defibrilatörü ile tam donanımlı olup, hemşerilerimize en iyi hizmeti sunacaktır. Başta hastane yöneticilerimiz olmak üzere tüm sağlık personelimize de teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyoruz. Hastanemiz 3. seviye çocuk yoğun bakım ünitesinin hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni eder, tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz. Dileğimiz hiç bir çocuğumuzun yoğun bakıma ihtiyaç duymamasıdır.”

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde Seydikemer ve Marmaris Devlet Hastaneleri'nin ihalesi yapıldığı ve çalışmalara başlandığı, inşaatı yarım kalan Bodrum Devlet Hastanesi’nin de ihalesinin gerçekleştirildiği, Milas Devlet Hastanesi'nin de yeni hizmet binasına taşındığı belirtildi.

MUĞLA’NIN GÜRÜLTÜ HARİTASI İÇİN BİRÇOK YER MERCEK ALTINDA MUĞLA’NIN GÜRÜLTÜ HARİTASI İÇİN BİRÇOK YER MERCEK ALTINDA