Muğla Valisi Esengül Civelek, yayımladığı mesajda; "Bayramlar; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği, kardeşlik duygularının pekiştiği, paylaşmanın, dayanışmanın üst düzeyde sağlandığı çok özel günlerimizdir.

MUĞLA’DA ENGELLİ SEÇMEN OY KULLANMAYA BÖYLE GÖTÜRÜLECEK! MUĞLA’DA ENGELLİ SEÇMEN OY KULLANMAYA BÖYLE GÖTÜRÜLECEK!

Her yıl sevdiklerimizle birlik, beraberlik içerisinde kutladığımız Ramazan Bayramı’nı bu yıl koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında evlerde kalarak, sevdiklerimizden ayrı kutlayacağız. Bu durumun hüznünü yaşıyor olmakla beraber, koronavirüse karşı verdiğimiz etkin mücadelede evde kaldığımız günlerin çok büyük rolü olduğu da bir gerçektir. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur ve barış getirmesi temennisiyle Muğlalı Hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutlar, koronavirüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerin geride kalmasını, sevdiklerimizle birlikte daha nice bayramlar geçirmemizi temenni ederim" ifadelerini kullandı.