İçişleri Bakanlığı’nın, 81 İl Valiliğine gönderdiği ‘Koronavirüs Denetimleri’ konulu genelgesi kapsamında, "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla ülkemiz genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri denetimleri, Marmaris Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Vali Orhan Tavlı, Marmaris Şehirlerarası Otobüs Terminalinde denetim yaptığı işletme sahiplerine ve çalışanlarına müşterilerin çok yakın oturmaması gerektiği, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uygun hareket edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

BODRUM'DA SADECE ORAYA ASFALT DÖKÜLMÜYOR! İŞTE NEDENİ BODRUM'DA SADECE ORAYA ASFALT DÖKÜLMÜYOR! İŞTE NEDENİ

Vatandaşlarla da sohbet eden Vali Orhan Tavlı, kalabalık ortamlarda bulunmamaları, temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarına dikkat etmelerini özellikle belirtti.

Vali Orhan Tavlı denetimlere ilişkin yaptığı açıklamada; “Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması ve bu konuda vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla il genelinde kaymakamlarımız, kolluk birimlerimiz, belediyelerimiz, mahalle muhtarlarımız ve ilgili kamu kurumlarının yöneticileri ile birlikte denetimler gerçekleştiriyoruz. Tüm ekiplerimizle sahadayız.” dedi.

Denetimlerde Vali Orhan Tavlı’ya Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Ersoy eşlik etti.