AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için gittiği İstanbul’da Muğlalı hemşehrileriyle buluştu.
AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan, 23 Haziran Pazar günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri için ilk olarak AK Parti Kadıköy teşkilatını ziyaret etti. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) toplantısı sonrasında Gökcan, Kadıköy iskele meydanında kurulan AK Noktalarda vatandaşlara Binali Yıldırım’a destek için broşür dağıttı. Vatandaşlar, İstanbul seçimleri için Muğla’dan geldiğini öğrendikleri AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’a yoğun ilgi göstererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gökcan, gün boyunca seçim kampanyasına destek verdi.


ÜSKÜDAR'DA MUĞLALI HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, İstanbul’da faaliyet gösteren Muğlalılar Platformu’nun ev sahipliğinde Üsküdar’da Muğlalı hemşehrileriyle buluştu. İstanbul’da yaşayan Muğlalı hemşehrilerinden, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek vermelerini isteyen Gökcan, “Bu seçimler sadece İstanbul’u ilgilendiren bir seçim değil. İstanbul demek Türkiye demek. Türkiye demek İstanbul demek. Bizim bu seçimleri kazanacağımıza inancımız tam. Son kararı halkımız verecek. Vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde Binali Yıldırım beye desteklerini ifade ediyorlar. Gördüğüm kadarıyla herkes Cumhur İttifakının adayı Binali Yıldırım beyin seçimleri kazanacağını düşünüyor. İstanbul’da yaşayan Muğlalı hemşehrilerimizinde İstanbul’un tecrübeli bir siyasetçi tarafından yönetilmesini istediklerin gördüm. İnşallah 23 Haziran akşamı İstanbul’da başarılı olacağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın Muğla Platformu ile buluştuğu yemeğe MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz da katıldı.

METEOROLOJİDEN MUĞLA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI METEOROLOJİDEN MUĞLA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI