Muğla'nın Marmaris ilçesinde, FETÖ üyeleri olduğu iddia edilen 11 kişi dahil toplam 14 kişi, Yunanistan'a kaçmaya çalışırken deniz yoluyla yakalandı.

Muğla'nın güzel tatil beldesi Marmaris'te meydana gelen olayda, güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu 14 kişi yakalandı. Bu kişiler arasında 11 kişinin FETÖ üyesi olduğu iddia edildi. Yakalananlar, Yunanistan'a kaçma girişiminde bulunurken yakalandılar. 

Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Bozukkale açıklarında durdurulan teknede yapılan aramada ise 14 kişi yakalandı. Bu kişiler arasında, 11'inin FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle mesleklerinden ihraç edildiği ve yurt dışına çıkış yasağı konulduğu belirlendi. Deniz yoluyla kaömaya çalışan kişiler Yunanistan güzergahında ilerlerken Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. 

Yakalanan kişiler arasında meslekten ihraç edilen emniyet müdürü, profesör ve uzman tabipler de bulunuyordu. Bu şüpheliler sahil güvenlik ekipleri tarafından limana getirilerek polise teslim edildi.